KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Championshipin tiistain kierroksen paras totals-idea löytyy Middlesboron ja Rotherhamin kohtaamisesta. Tässä matsissa tuskin maaleilla juhlitaan.

Kotijoukkue Middlesbrough on viime kauden tapaan yksi sarjan nousijasuosikkeja. Joukkue putosi Valioliigasta kauden 2016/2017 päätteeksi, mutta epäonnistui nopeassa paluussa kirkkaisiin valoihin.

Monivuotisena Stoke-managerina tunnettu Tony Pulis otti seuran komentoonsa kesken viime kauden, ja Boro on pelannut hänen alaisuudessaan 42 ottelua vakuuttavalla saldolla 20W-12D-10L.

Middlesbrough johtaa sarjaa tasapisteissä Sheffield Unitedin kanssa, ja joukkue on päästänyt 13 ottelussa vain 7 maalia. Kaksi näistä tuli sarjan avauskierroksella Millwallin vieraana. Boro on ollut Tony Pulisin johdolla erittäin tiivis ja vähämaalinen joukkue.

Boro pelasi peräti kymmenen alle 2,5 -maalin tulosta putkeen, kunnes saldo katkesi 1-2 voitossa Sheffield Wedsin vieraana viime perjantaina. Myös tuo ottelu oli vielä tauolla 0-0 -tilanteessa.

Vierailija Rotherham United putosi Championshipistä kauden 2016/2017 päätteeksi, mutta joukkue onnistui palaamaan sarjaan takaisin vain vuoden tauon jälkeen. Millers oli ennakkoon yksi sarjan heikoimmista joukkueista, ja alkukauden saldo 3-3-7 kuvaa hyvin sen perustasoa.

Rotherham on Boron tavoin yksi sarjan vähämaalisimmista joukkueista. Peräti yhdeksän kauden kolmestatoista ottelusta on päättynyt alle kolmeen maaliin. Millersin suurin ongelma on hyökkäyspäässä, sillä tehtyjä maaleja (10) on vähiten koko sarjassa.

Ottelussa ovat vastakkain sarjan paras puolustus ja heikoin hyökkäys. Middlesborolla on vielä lepoetu Rotherhamiin nähden, sillä joukkue pelasi oman ottelunsa perjantaina. Rotherham on tehnyt kauden kuudessa vierasottelussaan kaksi maalia, ja joukkueen jääminen nollille on myös tiistaina erittäin todennäköistä.

in alle 3,0 maalia kertoimella 1,59 on todella maistuva veto – saat vielä panoksesi takaisin kolmen maalin tuloksella. Myös alle 2,5 maalia 2,00 kertoimella on kelpo kerroin. Vain yksi Boron edellisestä yhdestätoista ottelusta on päättynyt yli kahden maalin tulokseen.

Vaihtoehtoisia valintoja ovat Middlesboron nollapeli (clean sheet) tai BTTS (both teams to score) valinta ”ei”. 1-0/2-0/3-0 skenaario on tässä ottelussa erittäin todennäköinen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!