Colorado ml

KERROIN

2.12
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon NHL

Philadelphia Flyers – Colorado Avalanche, klo 02:00 Suomen aikaa.

Molemmilla joukkueilla on takanaan kahdeksan ottelua joista kotijoukkue Flyersin saldona on 3-1-0-4 maalisuhteen näyttäessä 30:33. Vierasjoukkue Coloradon meno on näyttänyt ainakin tähän asti hyvältä, saldona 5-0-2-1 maalisuhteen ollessa 29:19. Colorado on siis hävinnyt ainoastaan yhden ottelun varsinaisella peliajalla.

Philadelphia on päästänyt sarjassa toiseksi eniten maaleja (33), mutta on myös itsekin tehnyt niitä toiseksi eniten (30) yhdessä Calgaryn ja Chicagon kanssa. Vain Toronto on onnistunut viimeistelemään paremmin 34:llä kaapillaan.

Coloradolla on oma pääty pysynyt hyvin uomissaan ja viimeistely vastustajan päätyyn on myös osoittanut luonnistuvan mallikkaasti. Ykkösketju Landeskog-MacKinnon-Rantanen on jälleen löytänyt heti kauden alkuvaiheilla yhteisen sävelen ja näin ollen tältä superketjulta voikin odottaa illasta toiseen ihan mitä tahansa, tehopisteitä kuitenkin pääasiassa.

Aloittavina maalivahteina ottelussa ovat kotijoukkueelta Brian Elliott ja vierailijalla Semyon Varlamov. 33-vuotias Elliott on pelannut kuudessa ottelussa statseilla GAA 3.68 ja SVS% 87.8, joten parannettavaa löytyy. Varlamov puolestaan on viidessä pelaamassaan ottelussa esiintynyt edukseen, sillä miehen GAA tällä hetkellä on 1.77 ja SVS% 94.8.

Oma näkemykseni on että vierailija Coloradon kertoimet ovat piirun verran yläkanttiin. Vierailijaa ei sovi ylivoimapelille kovin useasti päästää sillä Flyers on oman alivoimapelinsä kanssa ollut vaikeuksissa ja pidänkin todennäköisenä että ylivoimaosumilla tämä ottelu ratkeaa. Colorado päättää vieraskiertueensa mukaviin tunnelmiin jälleen kerran voiton merkeissä.

Pelivalinta: Colorado (mukaanlukien mahdollinen jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Kerroin: 2.12 @

Panossuositus: 6/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!