KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipissa pelataan jälleen viikkokierrosta. Tiistain paras pelivalinta löytyy QPR:n ja Sheffield Wednesdayn kohtaamisesta.

Kotijoukkue QPR on pelannut Championshipissä kolme kautta Valioliigasta putoamisensa jälkeen. Ärrät ovat taistelleet viime vuodet sarjan alemmassa kastissa, sillä Valioliiga-ajan tuhlailusta johtuvat talousongelmat kurittavat seuraa edelleen. QPR joutui myymään myös viime kauden päätteeksi parhaat pelaajansa muihin seuroihin.

Tämä kausi alkoi todella heikosti, sillä QPR hävisi neljä ensimmäistä otteluaan maalierolla 2-13. Otteet ovat sittemmin parantuneet, ja joukkue on saanut etenkin puolustuspelin huomattavasti parempaan iskuun. Lauantaina QPR kaatoi Ipswichin maalein 0-2 hyvällä esityksellä.

Vierasjoukkue Sheffield Weds on perustasoltaan sarjan ylempää kastia. Viime kausi meni täysin pipariksi loukkaantumisten vuoksi, mutta Owls on tällä hetkellä vain kaksi pistettä playoffs-viivaa perässä.

Joukkueen kausi alkoi kolmella voitottomalla ottelulla, peli on kulkenut syksyn mittaan aivan kelvollisesti. Sheffield Wedsin sarjasijoitus on erinomainen, kun huomioidaan viime aikojen hillittömän vaikea otteluohjelma: Owls on kohdannut Middlesboron, Bristol Cityn, WBA, Leedsin ja Aston Villan viiden edellisen kierroksen aikana. Joukossa on neljä sarjan vahvinta joukkuetta, ja tappiota on kertynyt vain yksi.

QPR on perustasoltaan sarjan putoajakandidaatti, joten tasoeroa löytyy reilusti vierasjoukkueen hyväksi. Ärrät ansaitsevat ottelussa vain marginaalisen suosikin aseman, mutta kertoimien mukaan QPR olisi jopa vahvempi joukkue. Kaiken lisäksi vierailla on vielä tärkeä lepoetu; Sheffield Weds pelasi edellisen matsinsa kotikentällä perjantaina, ja yksi palautumispäivä lisää on tällaisessa tilanteessa iso plussa. Sheffield Wedsin +0,5 tasoitus n 1,84 kertoimella maistuu erinomaisesti.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!