Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Porin kierroksen ensimmäinen varma löytyy viidennestä kohteesta, St. Leger ajosta, jossa voittajalle on luvassa muhkeat 36 000e. Perusmatkalta matkaan lähtevä An-Dorra nakersi kuolemanpaikalta otteen kilpasisko Magical Princessistä syyskuun lopussa Lappeessa. 2600m matka sopii myös An-Dorralle paremmin. Takamatkan kokeneemmat tammat, orit ja ruunat ovat melko mahdottoman tehtävän edessä, kun kaksi huipputammaa saa 20 tai jopa 40m eteen. Uskon An-Dorran olevan näistä vahvempi. Toinen varma otetaan kuudennen kohteen Zogo Match:ista. Takarivistä Zogo Match ei pikamatkalla kerää peliä kovinkaan paljoa. Nopeiden avaajien takaa Zogo Match päässee kuitenkin hyvin läpi ja kirii nyky kunnossaan voittomatsiin.

Avauskohteen ykkösmerkki on voitokas Rarity Red. Viimeksi Teivossa Rarity Redillä haettiin voimalla keulat ensimmäisellä puolikkaalla ja siitä ruuna lasketteli oikein varmaan voittoon. Nyt vastus kovenee edellisestä. Ikäluokkahuippu Speedy Scion on laukannut kaksi edellistä hylkyyn ja nyt sitä pääsee pelaamaan alle15% hevosena. Kyvyt tiedetään ja jos ravi maittaa, ei Speedy Scion häviä kapasiteetiltaan tässä kenellekkään. Eturivistä lapulle vielä Jokimaalla voittanut Shining Armor ja Vermossa napakalla kirillä voittanut Selanne.

Toinen kohde vaikuttaa kolmen kaupalta. Jokivarren Kunkku kaasuttaa keulaan ja yrittää kestää maaliin asti. Rinnalle ilmestyy pian vaatimaan vauhtia Nyland, jonka voitto roikkuu ilmassa. Väkivahva Morison ei kaihda edes kolmannen kiertoa ja kuuluu ajoissa lapuille. Vihjerivistä ulos jää Joriini, joka kuitenkin päässe toiseen sisälle ja saa siitä mahdollisuuden.

Neljäs kohde on 16 hevosen tammavoltti, joka on aina vaikea veikata. Otetaan paljon tavaraa. Busy Combo tai Ready Credit ottavat vetotyöt ja molemmat kuuluvat kupongille. Eturivistä mukaan lapulle tulee vielä potintekijöiksi Meet Me In Shade, sekä Rose Stahl. Esther Rich nousee huonolta paikaltakin korkealle, mikäli juoksu ei mene aivan pieleen. Goodygoodytwoshoes ansaitsisi jo voitonkin, kun on jatkuvasti asiallinen.. Mukaan vielä Sahara Kellyanne ja Very Gone Face.

Neljäs kohde vaikuttaa kahden kaupalta. V.G. Voitto ja Siirin Valtsu erottuvat muista. Luotamme että ainakaan molemmat eivät epäonnistu.

Päätöskohteeseen varmistetaan ison rahan toivossa hurja Amazing Warrior. Normaalitapauksessa Amazing Warrior olisi varma-ainesta, mutta edellinen pois jäänti herättää kysymysmerkkejä. Deangelo ja Lake’s Action tekevät jatkuvasti hyviä esityksiä ja kirivät nytkin korkealle. Mark Moren kiri tunnetaan ja jos matkalla mennään kovaa, voi kenttä kääntyä lopussa. Mukaan vielä yllätysvalmis My Sweden 4%.

Lähtö1: 2,4,9,10

Lähtö2: 2,4,5

Lähtö3: 1,3,4,5,10,14,15,16

Lähtö4: 11,12

Lähtö5: 1

Lähtö6: 9

Lähtö7: 3,5,6,7,10 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *