Mullsjö -0,5

KERROIN

1.91
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin kamaralla lätkitään reikäpalloa keskiviikkoiltana kahden ottelun voimin ja tarkempaan tarkasteluun nostetaan Mullsjön ja Kalmarsundin välinen mittelö.

Mullsjö-Kalmarsund (klo 20.00)

Rajusti tälle kaudelle jälleen uudistunut Mullsjö on saalistanut seitsemästä ottelustaan ainoastaan kaksi voittoa, joka on erittäin potentiaaliselle menestyjäjoukkueelle ehdottomasti heikko startti. Mitään paniikkinappulaa me emme silti vielä joukkueen kohdalla painaisi, sillä uuden kokoonpanon sopeutuminen ottaa väkisinkin aikansa eikä otteluohjelma todellakaan ole ollut suotuisa uuden prosessin sisäänajoon. Lisäksi joukkue kärsi kuun alussa pienestä loukkaantumissumasta ja silti se pystyi haastamaan sarjan kärkijoukkueita. Nimellisesti MAIS on erittäin vahva ja lukeutuu myös meidän paperissamme aivan sarjan laatujoukkueisiin. Sentteriosasto on kenties sarjan laadukkain ja hurjaan vireeseen päässyt Pelle Tarenius antaa hyvin tulitukea Jann Zauggin takana. Puolustus on erittäin pallotaitava ja kyllä Kasper Hedlund, Daniel Gidske, Oskar Malmgren ja Joel Dagman heittävät erinomaisen haasteen jokaiselle puolustusrosterille tässä sarjassa. Maalilla kaksikko Larsson-Lööf on ainut selkeä miinus eikä MAISin puolustus ikinä ole omaan päätyyn ollut parhaimmillaan, joskin tällä saralla on havaittavissa selkeästi muutosta parempaan.

Viime kaudella pääsarjatasolla debytoinut Kalmarsund lähti tähänkin kauteen melko suurin odotuksin ja kasassa onkin jo viisi voittoa. Kim Nilssonin ja Markus Jonassonin tähdittämä joukkue on melko tasainen ja laatua löytyy ykksöviisikon takaa nyt selkeästi enemmän. Erittäin vahvasta startista huolimatta me emme vielä nostaisi Kalmarsundia ihan niin laadukkaaksi mitä yleinen mielipide lajipiireissä tuntuu olevan. Joukkueen ohjelma on ollut yksi sarjan helpoimpia ja rankingiltaan parempiaan se ei ole pystynyt Växjöä lukuunottamatta kaatamaan, eikä se Vipersiäkään vastaan olisi täyttä pistepottia kenttätapahtumien valossa ansainnut. Carl Bending-Sörling on hyvä ykköstorjuja eikä Edin Omanovicin aloittaessakaan taso juuri laske.

Mullsjö ei viime kaudella onnistunut kaatamaan Kalmarsundia kertaakaan ja näin ollen lyhyen historian valossa vierailla on jälleen hyvä sauma kasvattaa pistepottiaan. Vetomielessä parhaat ideat löytyvät kotijoukkueen puolelta ja kuten jo aiemmin mainittiin on Mullsjö pelivoimaltaan pykälää päivän vieraita edellä, emmekä me vielä nähdyn perusteella nostaisi Kalmarsundia tämän tasolle. MAIS on paperilla selkeästi laadukkaampi ja vaikka harjoitusotteluille ei juuri painoarvoa kannata antaa, niin Mullsjö kuritti kauden kynnyksellä Kalmarsundia lukemin 8-3. Vieraiden sarjasijoitus on nostanut kotijoukkueen kertoimet todella korkealla ja Mullsjön suora voitto kelpuutetaan kupongille noin 55% arviota vastaan. tarjoaa markkinoiden kärkikertoimen 1,91.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *