HPK 1X2

KERROIN

1.79
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina täysi seitsemän ottelun kierros. Ideajoukkueemme HPK on esillä keskiviikon tavoin, jolloin vihjasimme Kerhon voittoa Ilveksestä mukavalla kertoimella.

HPK jatkoi siis vakuttaavia otteitaan Tampereella Ilveksen vieraana. Taitava ja luova hyökkääjä Teemu Turunen oli jälleen erinomaisella pelipäällä tehden kolme tehopistettä. Turunen pääsi myös debytoimaan Leijonissa äskettäin pelatussa Karjala-turnauksessa.

HPK on erinomainen sekoitus vahvoja asenne- sekä taitopelaajia. Jälkimmäinen ryhmä vahvistui entisestään, kun Mestiksestä takaisin Liigaan ponnistanut Lucenius teki onnistuneen paluun. HPK:n kannalta oli ehdottoman tärkeää saada maalivahti Larmille erinomainen nollapeli Tampereella. Muutaman heikomman ottelun jälkeen Larmin itseluottamus lienee jälleen korkealla.

SaiPa jatkoi tuloksellisesti erinomaisia kotiotteluitaan, kun Jukurit kaatui Kisapuistossa 3-2. Muutaman kärkipelaajan poissaolo näkyi selvästi Mikkeliläisten esityksessä. Joukkue oli Lappeenrannassa erittäin vaisu, ainoastaan Ex-SaiPalaisen Markku Flinckin otteet olivat positiivinen pilkahdus. SaiPa pelasi vahvat kaksi erää – alun vaikeuksien jälkeen toinen erä oli jopa vahvinta SaiPaa pitkään aikaan.

Kapteeni Kohon sekä niin ikään kapteenistoon kuuluvan Elmeri Kaksosen mahdolliset poissaolot ovat kuitenkin selkeä heikennys. SaiPan vierasotteet ovat olleet järjestään surkeita. Lappeenrantalaisten suurin ongelma on kiekollinen pelaaminen; joukkueen kiekollinen peli ja avauspelaaminen ovat paljolti riskejä välttelevää, ja tästä syystä SaiPa on jatkuvasti paljon ilman kiekkoa. Hyökkäyspelaaminen lähestulkoon loistaa poissaolollaan.

HPK on erittäin aktviinen joukkue, se karvaa korkealta ja pyrkii saamaan aktiivisesti riistoja hyökkäysalueella. Mikäli SaiPa lähtee otteluun kuten aiempiin vierasotteluihin, odotettavissa on vahvaa hassuttelua oranssipaitojen toimesta. Luotamme HPK:n hyvän vireen jatkuvan Ilves-matsin tapaan, joten betsit kotijoukkueen suuntaan in 1,79 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!