H2H Tönseth-Iversen: Tönseth

KERROIN

1.69
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maastohiihtokausi käynnistyi Norjassa todenteolla perinteikkäillä Beitostölenin kilpailuilla. Perjantaina kisailtiin perinteisen tyylin sprintit ja lauantaina vuorossa on perinteisen normaalimatkat. Miesten kilpailusta löytyy yksi hieno peli-idea. Kilpailu käyntiin klo 12.00.

H2H Didrik Tönseth – Emil Iversen

Kaksintaisteluun on nostettu Norjan maajoukkuehiihtäjät Tönseth sekä Iversen. Tönseth on pitkään ollut lajin ehdottomia huippuja ja viime kaudellakin jälki oli erittäin kovaa miehen noustessa yhdeksän kertaa kuuden parhaan joukkoon maailmancupissa. Kaikki huippusijoitukset ovat tulleet normaalimatkoilta eikä Tönseth ole mitään sprintterityyppiä. Mies on tehnyt erittäin kovaa tulosta myös ilman suksia ja tämä on yksi maan parhaita maastojuoksioitakin. Emil Iversen on tehnyt erittäin nousujohteista uraa ja viime kausi oli miehelle todellinen menestys ja maailmancupin kokonaiskisan kuudennen tilan lisäksi norjalainen nappasi kaksi MM-kultaa Seefeldistä, tosin henkilökohtaisilla matkoilla parhaaksi sijoitukseksi näissä kekkereissä jäi sprintin viides tila. Iversen ylsi menneellä kaudella normaalimatkoilla kuuden joukkoon viidesti maailmancupissa.

Tönseth on yksi kilpailun suurimpia voittajasuosikkeja ja vuosi takaperin mies oli kyseisessä kisassa ykkönen (12s ero toisena olleeseen Iverseniin). Perjantain sprintissä Tönseth sauvoi sijalle 21. joka on distanssijyrälle poikkeuksellisen kova suoritus. Iversenin meno sprintissä taas näytti todella tuskaiselta ja noutaja tuli Tönsethin tavoin jo alkuerissä, joka on Iversenin tasoiselle sprintterille heikko suoritus. Tönseth olisi normaaleissakin olosuhteissa pariin suosikki ja sprintin perusteella miesten alkukauden kunto kääntyy selkeästi tämän puolelle. in mahtava 1,69 kerroin todella luotettavalle Tönsethille virkaveli Iversenin peittoamisesta on ohittamaton tarjous joka poimitaan kupongille talteen välittömästi.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *