Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivi pelataan yhdellä varmalla. avauskohteen Rannan Pomo ja Villieläin iskevät neljättä kertaa peräkkäin yhteen. Kaikissa edellisissä Rannan Pomo on ollut ensin maalissa, kolmessa näistä koko porukan ensimmäisenä. Voimasuhteet eivät liene muuttuneet viikossa ja Rannan Pomo on yksi kierroksen todennäköisempiä voittajia.

Toinen kohde on Montea. Alien Scout on pelattu jättisuosikiksi. Ravatessaan se voi toki olla täysin ylivoimainen, mutta ruunalla on toisinaan tapana käydä aika kuumana. Haetaan riville arvoa ja lyödään lähtö läpi. Suosikin takana lähtö on melko auki, joten tähän on hyvä hakea jättiyllätystä.

Kolmannen kohteen suosikki on Vermossa ja Jokimaalla hienot kirivoitot ottanut Kilchoman. Samanlaisena se nousee tässäkin voittomatsiin, mutta koska lähtöpaikka on aika ulkona, saa se varmistuksia. Pekka Korven talli on kunnossa ja Carlos Combolla hyvä lähtöpaikka. 3v ruuna ei ole vielä urallaan voittanut, mutta nyt hyvältä lähtöpaikalta se saa ainakin mahdollisuuden. Run Runaway on kanuunakunnossa ja kuuluu ajoissa peleihin. Hold Me Cloud on yksi kierroksen maistuvampia merkkejä, kun voitokasta ruunaa on pelattu vain 7%.

Neljännessä kohteessa Citadella Evo on huippulahjakas, mutta neljään edelliseen se on laukannut. Myös Condesa (7%) on lahjakas, mutta palaa tauolta ja päivän kunto on arvoitus. Lappeessa keulavoiton napannut Tajfunrain on hyvältä paikalta perusmerkkejä. Porissa keulasta puutunut Sweet Gold saa nyt selkäjuoksun, minkä jälkeen se kirii napakasti.

Viideskohde pelataan kahdella merkillä. Perusmatkalta suosikiksi pelattu Perchpond vetää tätä lähtöä keulasta pitkään. Takamatkalta varmistukseksi otetaan avoimenluokan portteja kolkutteleva Goodygoodytwoshoes. Nopeana lähtijänä Olli Koivusen ajokki saa pääjoukon kiinni jo viimeistään takasuoran alussa ja heittää kirivaiheessa suosikille haasteen.

Päätöskohteessa Grainfield Aiden on myös ihan hyvä varmavalinta. Hurjaluokkainen ”panssarivaunu” jyrää kaikista ohi, mikäli ei jää ykkösradalle pussiin. Varmistukseksi pussitusvaaran vuoksi otetaan nousukuntoa osoittanut Skyfull Shine. Se kiri Jyväskylässä hyvin neljänneksi kovassa, Amazing Warriorin voittamassa lähdössä.

Lähtö1: 4

Lähtö2: Kaikki 7 valjakkoa.

Lähtö3: 1,4,5,6,

Lähtö4: 2,7,9,10

Lähtö5: 4,5

Lähtö6: 1,6 Vihjerivin hinta: 44,80e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *