Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jyväskylän Toto-75 kierrokselle pelataan varmaat kahteen viimeiseen lähtöön. Kuudes kohde on tammaderbyn finaali, jossa jättisuosikkina starttaa Lumi-Oosa. Lumi-Oosa on viimeisessä neljässä startissa karannut aivan omille teilleen ja näyttänyt siltä että lähinnä lönköttelee. Viimeisessä kohteessa otetaan hieman kantaa T.Rex:in suosikkiasemaan. T.Rex on tehnyt parhaat juoksunsa vapaaltaradalta, mutta nyt Mika Forss pitää T.Rex:in alussa kiinni ja hakee paikan parijonosta. Pelataan T.Rex:istä ohi ja laitetaan varmaksi Workout Wonder. Jenkki ruuna  on todella ruudikas hevonen ja ollut jo jonkin aikaa erittäin hyvä. Nyt kun suomen absoluuttisesti kovimmat avoimenluokan hevoset puuttuvat, on Workout Wonder lähellä voittoa.

Ensimmäinen lähtö lienee kahden kauppa, kun kovat Bosses Lady ja Peanuts iskevät yhteen. Isompiin systeemeihin ottakaa vielä Ambriel lapulle.
Toinen kohde on hieman ihmeellisesti pelattu. Virin Camilla on pelikansan suosikki 8-radasta huolimatta. Nopea starttari voi hyvinkin olla kärjentuntumassa heti alussa. Nostan suosikiksi silti Liisan Tulilinnun. Mikäli vain ravi maistuisi olis Liisan Tulilintu erittäin lähellä voittoa. Mukaan lapulle vielä loistoasemista Hetviina sekä Vilma Lyydia. Suurempiin systeemeihin vielä takaa Vennelmon Varma.

Kolmas kohde pelataan kapeasti. Hurjakuntoinen Selene Lune nuiji viime lauantaina Vermossa tätä kovemman porukan kuolemanpaikalta. Nyt neljänkympin pakki ja iso lähtö tietää paljon kierrettävää. Varmistetaan keulaan pääsevällä Look Complete:lla sekä Die Kaiserin:illa.

Neljänteen lähtöön pelataan eturivistä hevoset 1-5. Oma ykkös merkkini on ehkä koko porukan lahjakkain Ronaldo Malibu. Radoilta 3-5 kiihdytetään kovaa ja taistellaan keulapaikasta. Nro 1 Mainio saa väkisinkin hyvän juoksun.

Viidenteen kohteeseen neljä tasaiseen pelattua suosikkia sekä jättiyllärinä tauluaan parempi R.R. Valssitar.

Lähtö1: 1,2

Lähtö2: 3,4,6,8

Lähtö3: 3,7,10

Lähtö4: 1,2,3,4,5

Lähtö5: 1,3,6,7,10

Lähtö6: 3

Lähtö7: 4.                         Vihjerivin hinta: 30e

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *