Levante +0.5

KERROIN

1.74
0
pv
0
t
0
min
0
s

Leganes-Sevilla U2.5

Valencia-Huesca U2.5

Sunnuntaina pelataan vielä täyttä häkää Euroopan futissarjoissa. Tämän jälkeen luvassa on kaksi välipäivää joulun viettoa, kunnes brittifutis palaa ohjelmaan perinteisellä Boxing Dayn kierroksella 26. joulukuuta. Seuraavassa kolme peli-ideaa sunnuntain La Ligan otteluista.

Valencia-Huesca

Valencia ja Huesca kohtaavat La Ligan ottelussa jo lounasaikaan klo 12:00.

Kulunut syksy on ollut kotijoukkue Valencialle valtava pettymys. Viime kaudella hienosti neljänneksi sijoittunut joukkue on rämpinyt sarjataulukon väärässä päässä kärsien hurjista maalinteko-ongelmista. Joukkueen saldo 3-10-3 maalierolla 13-13 kertoo kaiken oleellisen.

Valencia näytti piristyneen pari viikkoa sitten, mutta takana on jälleen nihkeitä otteluita. Joukkue putosi myös Mestarien liigan jatkopeleistä, joten kausi alkaa olla hyvin pitkälti taputeltu. Vahva kevätjakso voisi nostaa Valencian vielä UEL-paikoille, ja joukkue panostaa varmasti myös Espanjan cupiin.

Vierasjoukkue Huesca on yksi kauden nousijoista. Se on odotetusti sarjan hännillä saldonaan vain yksi voitto 16 ottelusta. Peliesitykset ovat kuitenkin parantuneet huimasti alkukauteen nähden. Viikko sitten joukkue pelasi 2-2 Villarrealin kanssa ja oli tätä ennen jopa parempi joukkue Real Madridin isäntänä 0-1 -tappiosta huolimatta.

Ottelun asetelma on erittäin vähämaalinen, sillä Valencian ja Huescan hyökkäykset ovat La Ligan heikoimmat. Lisäksi Huescan paras maalintekijä Alex Gallar on todennäköisesti sivussa. Huesca on päästänyt vain 2/16 ottelussa yli 2 maalia ja Valencia on tehnyt yli 2 maalia yhden kerran koko kaudella. 1-0, 2-0 FT on erittäin todennäköinen lopputulos.

Lapulle siis ilta alle 2,5 maalia kertoimella 2,14. Voit myös poimia lta Valencian nollapelin kertoimella 2,04.

Leganes-Sevilla

La Ligan sunnuntain toisessa ottelussa kohtaavat Leganes ja Sevilla.

Kotijoukkue Leganes on yksi La Ligan alemman keskikastin suorittajista. Leganes on sijoittunut kahdella edelliskaudella 17. sijalle, eli joukkue on ollut ensimmäinen säilyjä. Sama trendi näyttää jatkuvan myös kaudella 2018/2019.

Leganes on tällä hetkellä kauden parhaassa vireessään. Takana on kuusi tappiotonta matsia, ja joukkue on hävinnyt vain yhden yhdeksästä edellisestä ottelustaan. Leganesin puolustus on muuttunut todella tiiviiksi. Joukkue on tällä hetkellä yksi La Ligan vähämaalisimmista.

Sevilla on palannut yhden heikomman kauden jälkeen takaisin Espanjan kärkitaisteluun. Joukkue on hävinnyt vain yhden kahdestatoista liigapelistään. Tämäkin tappio tuli FC Barcelonaa vastaan vieraissa.

Sevilla oli alkukaudella varsin runsasmaalinen joukkue, mutta maalimäärät ovat hyytyneet rajusti. Takana on neljä alle kolmen maalin tulosta peräkkäin. Lisäksi matsien xG:t ovat laskeneet rajusti, eli tilanteita luodaan nyt selvästi vähemmän.

Tilastojen lisäksi Sevillan leirissä on pari todella kovaa poissaoloa: keskikentän avainpelaaja Ever Banega on pelikiellossa yhdessä Pablo Sarabian kanssa, jolla on tehot 6 maalia + 6 syöttöä tältä kaudelta.

Ottelun maaliodotus olisi todella matala ilman Sevillan poissaoloja. Nyt alle 2,5 maalin betsi on vain entistä maistuvampi! Poimitaan se sisään ilta 1,73 kertoimella.

Rayo Vallecano-Levante

La Ligan 17. kierros päättyy sunnuntaina klo 19:30 Rayon ja Levanten kohtaamiseen.

Kotijoukkue Rayo Vallecano on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Sijoitus putoamisviivan alla ei yllätä varsinaisesti ketään. Madridin lähiöjoukkue taisteli urhoollisesti myös Real Madridin vieraana viikko sitten, mutta saldona oli jälleen nolla pistettä.

Rayo ei ole menestynyt tällä kaudella edes kotiotteluissaan. Saldona on vasta yksi voitto, joka tuli kolme kierrosta sitten Eibarista maalein 1-0. Tämäkin tulos oli varsin onnekas pelitapahtumiin nähden.

Levante rämpi vuosi sitten La Ligan putoamiskamppailussa, mutta hieno kevätkausi nosti joukkueen kuiville. Syksy on sujunut huomattavasti paremmin. Viikko sitten joukkue jäi tosin nousuvireisein Barcelonan jalkoihin maalein 0-5.

Levanten maalimäärät ovat olleet todella korkealla tasolla koko kauden: saldo on peräti 3,56 byyriä per matsi. Ainoastaan 4/16 otteluista on päättynyt alle kolmeen maaliin.

Vedonlyöntimarkkina on reagoinut Levanten viime aikaisiin suorituksiin liikaa. Rayon pitäisi olla ottelussa vain marginaalinen kotisuosikki. Poimitaan lapulle Levante +0,5 in 1,74 kertoimella. Tämän jatkoksi kelpaa myös yli 3,0 maalia 2,06 kertoimella. Odotettavissa on jälleen vauhdikas ottelu.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!