Pelivihje, Ravit, Toto-5

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Rovaniemen Toto-5 peli pelataan kahdella varmalla ja kaksi lähtöä lyödään yllätysten toivossa läpi! Kolmannen kohteen Hey Sally kohtaa melko arkisen porukan ja kaikki muu kuin kokomatkan johto olisi ihme. 8.11. Samalla radalla Hey Sally hoiti tätä vastaavan tehtävän toisesta ulkoa oikein varmoin ottein. Nyt rivakka avaaja pääsee ykkösradalta keulaan ja vetää siitä normaalina maaliin asti. Toinen varma on neljännen kohteen hirmukuntoinen Pärttyl. Kauden 16 startista Pärttyl on hurjastellut peräti 12 voittoa ja 3 kakkosta, tätä kovemmistakin tehtävistä. Edes 60m takamatka ei pitäisi nyky kuntoiselle Pärttylille olla kuin muodollisuus.

Avauskohteessa Chapitre Un vaikuttaa ylikylän hevoselta tähän porukkaan. Takana on kuitenkin pari laukkaa, joten otetaan varmistukseksi tauolta palaava Segredo Hanover. Ennen taukoaan vakuuttavia juoksuja tehnyt ruuna pesee kyllä suoraan tauoltakin muun porukan, mikäli Chapitre Un laukkaa.

Toinen kohde pelataan läpi, kaikilla kymmenellä valjakolla ja toivotaan yllätystä. Mikäli yllätyksiä haluaa hakea muihin lähtöihin ja kaventaa peliä tähän, kannattaa lapulle ottaa ainakin perusmatkan Tuisku-Taika, jolla on voitto alla Oulusta. Samoin Säpikäs, jolla valmentaja Martti Aikio tähdännee ykkösradalta keulajuoksuun. 20m pakilta Miran Krister on juossut tätä kovemmissakin lähdöissä ja on 2% pelattuna aivan tykki merkki! Matalan tason kylmäveri lähdöissä laukkoja tulee usein tosi reippaasti, joten suosittelen runsasta rastitusta.

Päätöskohde lyödään niinikään umpeen. Samaras K.M.E. on pelattu niukaksi suosikiksi, mutta laukat häiritsevät toistuvasti. Santo Grialin kausi on ollut tähän asti pettymys, mutta kapasiteetti riittää tämän lähdön voittoon. Venerdi on myös ollut pettymys viime vuoden parhaiden esitysten jälkeen. Kun kunto löytyy, Venerdi kiertää tällaisen porukan jopa helposti. Roofer saa nätin reissun ja on ihan unohdettu 5%. Lähtö on erittäin tasainen, eikä varsinaisia voittokoneita ole nyt viivalla, joten paljon merkkejä.

Lähtö1:3,4

Lähtö2: 1-10 (Kaikki valjakot)

Lähtö3: 1

Lähtö4: 9

lähtö5: 1-11 (Kaikki valjakot) Vihjerivin hinta: 22e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *