Getafe

KERROIN

2.4
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain pelikohteisiin valikoituu otteluita, joiden toinen osapuoli (tai molemmat) pelasivat torstaina Eurooppa-liigaa.

Valioliiga: Arsenal-Everton (klo 18:30)

Kotijoukkue Arsenal jatkoi torstaina tappiotonta saldoaan vuoden 2020 puolella. Gunners kaatoi Olympiakosin Eurooppa-liigan jatkopeleissä tyylikkäästi maalein 0-1. Tätä edelsi 4-0 voitto Newcastlesta viime viikonloppuna.

Arsenal on tällä hetkellä Bayern Munchenin ja Hellas Veronan ohella ainoa tappioton joukkue top 5 -sarjoissa vuoden 2020 puolella. Valitettavasti Artetan porukka on kerännyt lähes kaikki voitot cup-otteluista. Valioliigassa saldoa rasittavat useat tasapelit.

On varsin huolestuttavaa, että Arsenalilla on 26 ottelun jälkeen yhä vain 7 voittoa. Se on sama määrä kuin putoamisviivalla olevalla Aston Villalla.

Vierasjoukkue Evertonin kausi on edennyt hyvin eri tahtiin, vaikka joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin. Toffees aloitti kauden surkeasti, mutta kurssi kääntyi joulukuussa managerinvaihdon jälkeen. Marco Silva sai lähteä, nyt ruorissa on todella kokenut Carlo Ancelotti.

Everton kaatoi edellisellä kierroksella vakuuttavasti Crystal Palacen 3-1. Joukkue on pelannut 11 matsia managerinvaihdon jälkeen saldolla 6-4-1. Ainoa tappio on vieraissa Manchester Citylle 2-1, eikä tämäkään matsi ollut heikko suoritus.

Arsenalia painaa tässä ottelussa myös viikon UEL-matsi, joka oli kova vääntöä parhaalla kokoonpanolla. Kyseessä on kolmas ottelu viikon sisään, kun Everton on taas levännyt kaksi viikkoa.

Näemme vierasjoukkueen pelivoimaltaan vahvempana tällä hetkellä, minkä päälle voidaan laskea rasitusetu. Arsenal jää ottelussa vain marginaaliseksi suosikiksi. Betsaamme Everton +0,5 in 1,83 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60%.

La Liga: Getafe-Sevilla (klo 19:30)

Kotijoukkue Getafe on ollut La Ligan suurimpia yllättäjiä viime vuosina. Madridin lähiöjoukkueen yllätykset näyttävät kuitenkin vain kasvavan, sillä tällä kaudella Getafe taistelee yhä vahvemmin Mestarien liigan paikoista.

Joukkue oli jo vuosi sitten lähellä päästä neljän joukkoon, mutta Getafe hyytyi aivan kalkkiviivoilla. Palkinnoksi se sai kuitenkin UEL-paikan. Getafe eteni lohkovaiheesta playoffseihin, jossa kaatui torstaina Ajax tyylikkäästi 2-0.

La Ligassa joukkue on ollut hurjassa voittoputkessa. Tähän tuli stoppi vasta FC Barcelonan vieraana. Getafe taipui kärkipelissä niukasti maalein 2-1. Tätä edelsi komea neljän voiton putki, ja 14 ottelun otannassa Getafe on pelannut huikean saldon 9-2-3.

Vierasjoukkue Sevilla on kuulunut jo vuosia La Ligan kärkijoukkueisiin. Jos Getafe on viime kausia ylisuorittanut, niin Sevilla on jäänyt alle tasonsa. Eurooppa-liigaan joukkue sentään selvisi viime kauden päätteeksi.

Sevilla jatkaa myös UEL:n playoffs-vaiheessa Getafen tavoin. Se pelasi viikolla Clujn vieraana ja haki jatkopaikkaan riittävän 1-1 -tasapelin. Vieraiden vire ei ole tällä hetkellä erityisen hyvä. UEL-ottelu oli jo viides peräkkäinen ilman voittoa saldolla 0-3-2, kun mukaan lasketaan myös divarijoukkue Mirandesille kärsitty cup-tappio.

Olemme vihjanneet Getafea lukuisia kertoja tällä sivustolla viimeisen parin kauden aikana. Joukkue on jatkuvasti aliarvostettu, eikä markkina ole tässäkään pelissä aivan kohdallaan. Kotijoukkueella on myös mukava lepoetu, kun Sevilla joutuu matkustamaan kahdesti ja Getafe pelaa viikon molemmat matsit kotonaan.

Betsataan Getafe in 2,40 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 48%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *