Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään vain yhdellä varmalla. Viidennen kohteen Bridge Commanderilla oli Suomen avaus startissaan Jokimaalla vaikeuksia kaarrejuoksun kanssa, kun hevonen painoi voimakkaasti sisäänpäin, jolloin vauhti meinasi kadota. Maalisuoralle tultaessa ruuna kuitenkin näytti aivan miljoonalta johtavan takana vailla kiritilaa. Nyt rattailla vahvistaa Santtu Raitala ja mikäli kilpailu ei mene aivan mönkään, voi Bridge Commander olla aivan ylivoimainenkin. Lahdessa ruuna kurkki itsekin johtohevosen takaa oikealta ja vasemmalta, että eikö kiritilaa tosiaan mistään löydy. Lähtö on toki laadukas, mutta jotenkin Lahdesta jäi kuva, että ylivoima voitto olisi tullut ilman pussitusta.

Avauskohteen suosikki La Cerise saa kaksi varmistusta. La Cerise saa 20m eteen avoimenluokan tammoja vastaan ja voi aivan hyvin johtaa koko matkankin. Otetaan paalulta mukaan BWT Devil, joka saa nyt nappi reissun La Cerisen takana, ja pystyy selkäjuoksun jälkeen tosi napakkaan kiriin. Takaa otetaan mukaan kaksi starttia alle saanut Club Nord Elit. Se oli suoraan tauolta hyvä toinen Vermossa ja Lappeen startin voi unohtaa, kun viidennestä sisältä tamma pääsi nostamaan vain kolmanteen ulos, mutta ei saanut vapaata missään vaiheessa. Vihjeriviltä pois jää Ice Wine ja Selene Lune, jotka kannattaa nostaa isompiin lappuihin ajoissa mukaan.

Toisen kohteen Hetku on ihan hyvä varma valintakin. Hevonen pystyy voittamaan paikalta kun paikalta ja voi kestää jopa pienen laukan. Hilding mielii keulaan ja on ollut ihan hyvä siitä, mutta ehkä taistelutahtoa saisi olla enemmän. Ruuna mieluummin sijoittuu kuin voittaa. Olli Koivunen tarjoaa Konradille sisäradan reissun ja on siitä vaarallinen. Venlan Vekkuli(4%) otetaan yllätysmerkiksi. Hyviä juoksuja tammikuussa tehnyt ruuna jäi Lahdessa pussiin ja Lappeessakin kiritilat aukesivat myöhään.

Kolmoskohteessa suosikki Justice Ås jäi pois. Pelataan lähtö neljällä merkillä. Shadow Of Brisbane on hyvä talvihevonen ja tulee aina rehdisti maaliin saakka. William Birdland ja viimeksi tauolta hyvällä tyylillä palannut T.Rex ovat seuraavat merkit. Mielenkiintoinen seurattava on Ruotsista Veijo Heiskaselle takaisin muuttanut kovaluokkainen Benjamin Evo, jonka kunto on vielä arvoitus. Kapasiteetiltaan se ei häviä tässä kenellekään.

Neljäs kohde selvitetään kahdella merkillä. Tolppakone BWT Ellosbank on yli 50% suosikki ja hyvältä paikalta kyllä lähellä. Rarity Red pääsee starttaamaan kuitenkin sen sisäpuolelta ja on pärjännyt kovissa lähdöissä. Nyt 25% pelattuna se on ihan pakkorasti.

Päätöskohde pelataan viidellä merkillä. Red Caviar karkasi muilta maisemiin Teivossa jo viimeisen takasuoran lopussa ja odotteli muita maalissa. Tehtävä oli tätä helpompi, mutta tyyli täysin ylivoimainen. Black Revenge on ollut tosi hyvä kaikissa kauden starteissaan ja Santtu Raitala tuntee ruunan. Vernita Green lähtee auton takaa tosi lujaa ja saa paikan kärkipäässä. Million Lightyears lähtee myös kovaa ja saattaa päästä jopa keulaan, tosin kiihdytys voi tässä tapauksessa venyä. Chase on voittanut kaikki kauden 3 starttiaan ja sen ei tarvitse nyt osallistua kiihdytykseen takarivin paikalta. Kaikki paukut jäävät maalisuoralle.

Lähtö1: 2,3,7

Lähtö2: 1,3,6,8

Lähtö3: 1,3,4,9

Lähtö4: 1,2

Lähtö5: 2

Lähtö6: 4,5,6,7,9 Vihjerivin hinta: 48e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *