Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Seinäjoen kierroksen vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Varmat ovat kierroksen eniten pelatuimmat hevoset, eli neljännen kohteen Magic Madonna ja kuudennen kohteen Siirin Valtsu. Magic Madonna starttaa sopivassa porukassa ja lähtöpaikka on hyvä. Nopea lähtijä singahtaa 3-radalta keulaan, eikä tästä porukasta taida ohittajaa löytyä. Kuudennen kohteen Siirin Valtsu on palannut tauolta ryminällä. Vermossa ori otti helpon voiton parastaan yrittämättä ja Porissa muut eivät enää mahtuneetkaan samoihin TV-kuviin, kun Siirin Valtsu tuli maaliin.

Ensimmäinen lähtö pelataan kolmella merkillä. Club Nord Elit on noussut huippukuntoon ja nyt se saattaa päästä keulaan, mikä olisi pikamatkalla jo puoli voittoa. Ice Wine pääsee Club Nord Elitin takaa liikkeelle ja saa paikan sen selästä. jos kiritilat aukeavat, pystyy tamma kehittämään kovan kirin. Huipputamma Stonecapes Queila lähenee myös huippukuntoa ja kuuluu kaikille lapuille. Parhaana päivänään se on voittanut paljon tätä kovempiakin lähtöjä.

Kakkoskohde pelataan niin että lapulle otetaan valjakot neljältä sisimmältä radalta. Prince Palema on myrkynnopea avaaja ja se avaa keulaan ja vetää siitä pitkään. Vain 8% pelattuna ori on kierroksen kiinnostavimpia merkkejä. Marcos Gallon on pääsemässä tasolleen ja voitti jo viimeksi. B.G. Frida on ollut hyvä edellisissään ja nyt on luvassa nätti sisäratareissu. Cover Prince sijoittuu aina hyvin kun on viivalla. Ilos Silmarillion on pelattu kakkossuosikiksi, mutta vihjeriviltä se jää pois. Ruuna ei ole oikein sarjassa sisällä, kun se voitti Gli Grand Prix:in Teivossa ja ”äkkirikastui”.

Kolmanteen kohteeseen pelataan peräti 10 merkkiä. Liisan Tulilintua voisi kokeilla jopa varmana, mutta sillä on edelleen laukkariski olemassa. Sen kanssa kahdelta pakilta lähtee aina rehdisti maalin asti puurtavat Naputus (2%) ja Tutun Impi (2%), sekä pätkänopea Taksvenla(1%). Keskikarsinasta Lumi-Oosa on saanut startin alle ja voi parantaa paljonkin. M.A. Piste(3%) on kovassa kunnossa. Kleppe Spödå oli Jokimaalla umpi pussissa aivan kaikki tallella. Mukaan vielä Siriliisi(2%). Perusmatkalta mukaan Sanahelinä, joka voi saada paikan johtavan takaa, sekä Villiheili(1%).

Viides kohde on stayer-matka ja lähdössä on mukana kovia vieraita ruotsista. Näistä vain Algot Zonett otetaan lapulle. Se jyrännee voimillaan korkealle. Muut saavat kyllä pistellä parastaan, kun Suomen Unique Creation saa 20m eteen. Unigue Creationilla on hyvä tilaisuus johtaa lähdöstä maaliin. Toinen kotimainen, Kristian Lellan ruuna, Way To Go ei häpeä tässä kenellekään. se voitti Unique Creationin Vermossa 13.4. selityksittä, mutta silloin ne starttasivat samalta paalulta.

Päätöskohde on Seinäjoki Race Finaali. Tikulla on 70 000e ja kovia vieraita myös Ruotsista. Kali Smart hävisi rata-arvonnan ja joutuu starttaamaan takarivistä. Vahva ja nopea tamma tarvitsee hiukan onneakin, kun keulasta lopetetaan alle kymppiä. Kotimaan paras toivo on huipputamma Willow Pride, joka lataa kaiken lähtöön ja yrittää keulaan. Esprit Sisu on luokaltaan sellainen, että sitä ei keulasta olisi helppoa kenenkään ohittaa. Näillä kolmella, mutta revityskään ei olisi väärin.

Lähtö1: 1,4,9

Lähtö2: 1,2,3,4

Lähtö3: 1,2,7,8,9,10, 13,14,15,16

Lähtö4: 3

Lähtö5: 1,8,9

Lähtö6: 2

Lähtö7: 4,5,10 Vihjerivin hinta: 54e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *