Freiburg-Werder Bremen alle 2,5

KERROIN

2.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan Bundesliigassa pelataan viikonloppuna kauden 27. kierros. Löysimme lauantain otteluista kaksi maistuvaa totals-betsiä.

Freiburg-Werder Bremen

Kotijoukkue Freiburg vastasi viime viikonlopun suurimmasta pommita. Joukkue venyi todella suurena altavastaajana 1-1 -vierastasuriin RB Leipzigin kotiluolassa. Freiburg selvisi taidolla ja tuurilla, mutta toisaalta oli lähellä voittaakin ottelun lisäajalla, joten tarjolla oli vieläkin suurempi yllätys.

Freiburgin startti tähän kauteen oli huikea (4-2-1), ja tämä on kantanut seuraa siitä lähtien. Kahdella viime kaudella Freiburg voitti vain 8 ottelua ollen jatkuvassa putoamisvaarassa. Nykyinen saldo 10-7-9 on todella komea.

Jos Freiburg on yksi kauden yllättäjistä, niin Bremen on myös sitä – tosin negatiivisessa mielessä. Perinteinen laatujoukkue on pelannut kamalan kauden. Koronabreikki ei näyttänyt tilannetta auttavan, sillä Niklas Moisanderin johtama puolustus päästi neljä osumaa 1-4 -kotitappiossa Leverkusenia vastaan.

Bremen on ollut pitkin kautta epäonninen, mutta maanantain tappiota on turha selitellä. Nyt lähdemme kuitenkin hakemaan vieraiden venymistä, sillä betsimarkkina on vinossa totalsien suhteen.

Freiburg on erittäin vähämaalinen joukkue Saksaan ja pelannut 5/6 edellisestä ottelustaan myös alle 2,5 maalin. Sen hyökkäyspää on varsin köykäinen, mikä tarjoaa loistavan sauma Bremenille saada puolustuksensa kuntoon. Jossain vaiheessa myös Moisander & kumpp. onnistuvat.

Tarjotut kertoimet kattavat riskin loistavasti. Pelataan alle 2,5 maalia ilta kertoimella 2,25. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 53%. Voit myös pelata turvallisemman vaihtoehdon eli aasialaisen alle 3,0 maalia noin 1,70-1,75 tasoisilla kertoimilla.

Wolfsburg-Dortmund

Wolfsburg palasi koronabreikiltä voitokkaasti ja nujersi Augsburgin vieraskentällä maalein 1-2. Voitossa oli myös onnea mukana, sillä vastustaja hukkasi rangaistuspotkun 1-1 -tilanteessa aivan ottelun lopussa. Tärkeä voitto joka tapauksessa.

Viime lauantain pisteet olivat jatkoa vahvalle menolle. Wolfsburg on tappioitta seitsemässä edellisessä liigapelissä saldolla 4-3-0. CL-paikoille ei sentään ole asiaa, mutta ”Wolkkarit” taistelevat tiukasti Eurooppa-liigaan oikeuttavista sijoituksista.

Lauantain otteluun saadaan myös tärkeä bonus, sillä paras maalintekijä Weghorst (11 osumaa) palaa pelikiellosta.

Vierasjoukkue Dortmund vastasi viime viikonlopun suurimmasta voitosta. BVB murskasi Schalken peräti maalein 4-0 Ruhrin paikallismatsissa. Vaikka 2-0 tai 3-0 olisi ollut osuvampi tulos, Dortmund näytti joka tapauksessa sen, ettei se ole kadottanut pelivirettään koronatauon aikana.

Keltapaidat kamppailet tällä(kin) kaudella tiukasti mestaruudesta. Dortmund on aivan omilla maaliluvuillaan Bayern Munchenin kanssa, kun verrataan muihin joukkueisiin. BVB:n peleissä on myös nähty käsittämättömät 4,04 osumaa per ottelu tähän saakka.

Vastakkain on mielenkiintoisella tavalla sarjan vähämaalisin ja runsasmaalisin joukkue. Wolfsburgin kohdalla tilastot kuitenkin hämäävät, sillä joukkueen 12 ensimmäistä ottelua jäivät kaikki max kolmeen maaliin. Peräti 7/9 edellisestä pelistä ovat yli 2,5 maalin tuloksia.

Ottelun paras value löytyy siis ”yli” -vaihtoehdosta maalimääriin. Voit valita oman riskinsietokyvyn mukaan linjaksi joko 2,5 tai 3,0 tai 3,5 maalia. Turvallisin betsi on n yli 2,5 maalia kertoimella 1,62. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 71%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *