Tshekki -2.0 ah

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Venäjä -1.5 hcp

Venäjä-USA O5.5

Jääkiekon MM-kisojen lohkovaihe on saatu päätökseen, ja edessä ovat kisojen ratkaisuottelut. Tähän asti turnauksen suurimmat yllätykset on nähty A-lohkossa, jossa Suomen sekä Saksan menestys on ollut huomattavasti ennakoitua parempaa. Isäntämaa Slovakia jäi myös ulos neljän joukosta vastoin ennakko-odotuksia. B-lohkossa neljä vahvinta joukkuetta menivät odotetusti jatkoon, kun Latvian taso ei aivan riittänyt huippumaita vastaan.

Seuraavassa näkemyksemme MM-kisojen puolivälieräotteluista.

Suomi-Ruotsi (A2 vs B3)

Turnauksen mielenkiintoisin puolivälierä on ehdottomasti Suomen ja Ruotsin kohtaaminen. Leijonien lohkovaiheen viimeinen ottelu päättyi tappioon Saksalle, ja kyseessä oli myös turnauksen heikoin esitys tähän asti. Suomen joukkueen vahvuus ei ole kiekollinen peli, mikä näkyi selvästi. Ottelu, jossa vastustaja vetäytyy, ei selkeästikään sovi Suomelle.

Leijonat on ollut USA- sekä Kanada-otteluissa erittäin vaarallinen suorahyökkäyspelissä heti riistojen jälkeen. Tätä nähtäneen myös torstaina Ruotsia vastaan, joten asetelma on Suomen kannalta huomattavasti parempi Saksa-otteluun verrattuna.

Ruotsin turnaus on ollut vakuuttava – Venäjä-pelin toisen erän höykytyksestä huolimatta. Tästä ottelusta jäi selkeä tunne, että Ruotsi jopa taktikoi Leijonat vastustajakseen. Tre Kronorin joukkue on täynnä henkilökohtaista taitoa ja se kykenee parhaimmillaan todella monipuoliseen pelaamiseen.

Ruotsi on asetettu vedonvälittäjillä selvään suosikin asemaan, ja mielestämme kerroinasetelma on täysin kohdallaan.


Huom! Jos sinulla ei ole vielä in tiliä, niin hyödynnä tämä mahtava tarjous!

tarjoaa uusille pelaajilleen huikean kertoimen 30.00 Suomen voitolle. Tämän lisäksi sivustomme kautta tarjouksen lunastaneet pelajaat palkitaan perjantaina 100%/100€ talletusbonuksella.

AVAA TILI TÄSTÄ


Venäjä-USA (A1 vs B4)

Venäjä on ollut ylivoimaisesti kisojen paras jengi, mistä kertoo myös vakuuttava suoritus A-lohkossa. Joukkue voitti kaikki seitsemän peliä maalierolla 36-7 – neljä päästetyistä maaleista tuli Ruotsia vastaan lohkon päätöspelissä, jonka Venäjä voitti peräti 4-7. Joukkue vaikuttaa tällä hetkellä tasapainoiselta pelin jokaisella osa-alueella.

Kuten ennen kisoja ennakoimme, Venäjän vahvuus on näissä kisoissa poikkeuksellinen valmistautuminen. Joukkue on ollut normaalista poiketen kasassa jo ennen kisoja. Kaikesta tekemisestä paistaakin yhtenäisyys sekä hyvä henki, mikä on tämän joukkueen kohdalla avainasia.

Yhdysvallat on perinteinen alisuorittaja MM-tasolla. Lohkon päätöspeli Kanadaa vastaan oli jälleen oiva osoitus siitä, miksi tämäkään Yhdysvaltain joukkue ei tule menestymään. Ryhmä on kyllä nimellisesti erittäin vakuuttava, ja erityisesti hyökkäyskalusto on yksi kisojen kovimpia. Pelkät nimet eivät kuitenkaan riitä pitkälle.

Pelkästään kapteeni Kanen seuraaminen kertoo oleellisen tästä joukkueen ongelmasta; kiekon menetyksen jälkeen kapteeni liukuu puolustamaan suorilla jaloilla. Yksinkertaistettuna, tämä joukkue pelaa ainoastaan yhteen suuntaan. Edes Kanada ei saanut Yhdysvaltoja pelaamaan joukkueena molempiin suuntiin.

Kaiken lisäksi joukkueen taistelun ruumillistuma Larkin loukkaantui Kanada-ottelussa. Mies on tuskin on palaamassa kaukaloon Venäjää vastaan. Odotettavissa on USA:n osaltava valtava määrä merkkausvirheitä omassa päässä ja Venäjän dominointia.

Venäjän kertoimet riittävät mainiosti ja myös over pelattavissa. Kupongille siis Venäjä -1,5 tasoitus ilta kertoimella 1,76. Tämän lisäksi peleihin yli 5,5 maalia kertoimella 1,85.

Kanada-Sveitsi (B1 vs A4)

Kanada aloitti kisat todella heikolla esityksellä Suomea vastaan turnauksen avauspäivänä. Ei ole kuitenkaan yllättävää, että vaahteralehdet ovat nostaneet tasoaan ratkaisupelien lähestyessä. Kanada oli myös vaikeuksissa Slovakian kanssa turnauksen alkupuolella, mutta viime otteluissa etenkin nimivahva puolustuspää on ollut suorastaan erinomainen.

Sveitsillä on jalkeilla täysin yllätysvalmis joukkue, joka sijoittui odotusten mukaisesti A-lohkon neljänneksi. Joukkue vahvistui vielä nopeajalkaisella Hurricanes-hyökkääjällä, kun Niederraiter liittyi mukaan.

Sveitsin ongelmana on ollut yllättäen maalivahtipeli sekä erityisesti valtava määrä kiekonmenetyksiä kaukalon vaarallisilla alueilla. Tämä on näkynyt lukuisina ylivoimahyökkäyksinä vastustajille.

Kanada saa Sveitsiä vastaan about samoja kertoimia, kuin Venäjä USA:ta ja Tsekki Saksaa vastaan. Tämä kerroiasetelma vaikuttaa järkevältä, eivätkä handicap-betsit tarjoa suurempia peli-ideoita.

Uskomme Kanadan etenevän tästä jatkoon, mutta Sveitsi voi hyvinkin onnistua maalinteossa odotettua useammin. Pienen betsin voi hakea yli 5,5 maalin tulokselle in 2,08 kertoimella.

Tshekki-Saksa (B2 vs A3)

Iloista hyökkäyspelaamista esittänyt Tshekin joukkue on ollut kisojen väriläiskiä. Sen turnaus lähti oikeille raiteille heti avausottelusta, jossa Tshekki kaatoi todella kovan Ruotsin peräti maalein 5-2. Joukkue voitti kaikki muut ottelunsa, mutta Venäjää vastaan sen taso ei riittänyt. Venäjä oli myös ainoa joukkue, jota vastaan Tshekki ei tehnyt vähintään viittä maalia!

Tämä joukkue kääntää peliä erinomaisesti ja on erittäin vaarallinen suorahyökkäyspelissä. Laatua Tshekin riveistä löytyy riittävästi haastamaan myös huippujoukkueet, mutta nähtäväksi jää, onko se kuitenkaan kyllin vahva voittamaan mitaleita.

Toni Söderholmin valmentama Saksa on ehdottomasti kisojen positiivisin yllättäjä. Joukkue on vahva kamppailemaan, ja sen muutamat kärkiyksilöt ovat erittäin laadukkaita. Totuus on kuitenkin se, ettei Draisaitl kykene millään kantamaan joukkuetta yksin tämän pidemmälle.

Saksan tarina tulee päätökseen ja Tsekki marssii välieriin. Pientä valueta löytyy Tsekin tasoitusvedoista, joten iltapelin paras idea on Tshekki -2,0 aasialainen tasoitus in 1,95 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!