Qatar +1.5

KERROIN

2.17
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kolumbia on varmistanut Copa American B-lohkon voiton puhtaalla pelillä. Toinen jatkopaikka on yhä täysin avoinna. Ottelut alkavat klo 22:00 Suomen aikaa.

Qatar-Argentiina

Copa Americaan kutsuttu Qatar on hallitseva Aasian mestari, joten kyseessä ei ole mikään turha joukkue. Tuleva MM-2022 kisaisäntä on myös näyttänyt kykynsä tähän asti pelatuissa otteluissa, eikä venyminen Argentiinaa vastaan olisi mikään shokki.

Qatar nousi avauspelissä hienosti kahden maalin takaa 2-2 -tasapeliin Paraguayta vastaan. Ottelu oli varsin vauhdikas ja täysi vastakohta 2. kierroksen Kolumbia-pelille. Qatar puolusti sitkeästi ja oli lähellä venyä tasapeliin, mutta taipui 86. minuutin maalilla 1-0 tappioon.

Argentiina on kompuroinut tähän asti, aivan kuten turnauksen alla ennakoimme. Avauspeli Kolumbiaa vastaan päättyi 0-2 -tappioon, eikä Messi saanut joukkojaan inspiroitua parempaan esitykseen edes Paraguayta vastaan.

Päävalmentaja Lionel Scaloni kertoi joukkueensa menneen shokkiin Paraguayn 0-1 -maalista. Messin rankkarimaali nosti Argentiinan vielä tasoihin, mutta joukkue olisi hävinnyt 1-2 ilman maalivahdin torjumaa rangaistuspotkua hetkeä myöhemmin.

Ottelun asetelma on varsin selvä: molempien joukkueiden on voitettava päästäkseen jatkoon. Tasapeli ja 0-2-1 saldo ei todennäköisesti riitä myöskään lohkokolmosten vertailussa. Qatar lähtee hyvin todennäköisesti Kolumbia-pelin reseptillä, sillä tiivis puolustus on myrkkyä turhautuneelle ja itseluottamuksen kanssa taistelevalle Argentiinalle.

Todennäköisesti riskejä otetaan vasta viimeisen 20 minuutin aikana, jos ottelun tilanne sitä vaatii. Argentiina on jättisuosikki kompuroinnista huolimatta, mutta vedonlyöntimarkkina on taas liikaa kallellaan sen suuntaan. Qatar +1,5 maistuu in 2,17 kertoimella oikein hyvin. Argentiinan kolmas kompurointi ei todellakaan olisi yllättävää.

Kannattaa myös kokeilla pikkurahalla Qatarin suoraa voittoa, jolle on tarjolla poskettomia kertoimia! Esim. 14,50.

Kolumbia-Paraguay

Kolumbia on ollut tähän asti B-lohkon selvästi paras joukkue – aivan kuten ennakoimme. Vihjasimme ennen kisoja sähköpostilistalle lähetetyssä ennakossa pelaamaan Kolumbian lohkovoittoa, joka on nyt jo varmistunut.

Avauspelissä Kolumbia kaatoi suosikki Argentiinan tiukan matsin jälkeen 2-0. Toisella kierroksella Qatar taipui vasta 86. minuutilla, mutta Kolumbian voitto oli tuossakin pelissä täysin ansaittu.

Lohkovoiton varmistuminen voi tarkoittaa pieniä lepuutuksia, mutta tuskin mitään suurempaa. Näin lyhyessä turnauksessa ei kannata kadottaa hyvää virettä ja pelaajien itseluottamusta turhaan tappioon.

Paraguay on aloittanut kisat kahdella tasapelillä. Tilanne on silti todella haastava, sillä joukkue tippuu hyvin todennäköisesti ulos jatkopeleistä tappiolla Kolumbiaa vastaan. Argentiina-pelin missattu rangaistuspotku ja Qatar-ottelussa hukattu 2-0 -johtoasema voivat käydä kalliiksi.

Hukatuista tilanteista ja pisteistä huolimatta, Paraguay on todistanut tasonsa. Se ansaitsisi nähdyn perusteella lohkon 2. paikan.

Vedonlyöntimarkkina on tällä hetkellä romahtanut rajusti Paraguayn suuntaan, kun Kolumbia varmisti lohkovoiton. Kolumbian voittoa voi kokeilla pikkurahalla, mutta näistä lähtökohdista se kelpaa lähinnä harrastepeliksi. Vedonlyönti kannattaa jättää tällaisessa pelissä liveen, sillä Qatar-Argentiinan tilanne (ja edellisenä iltana pelatut A ja C-lohkon ottelut) vaikuttavat Paraguayn lähestymiseen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *