FCB-Athletic U3.0

KERROIN

1.84
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ottelut jatkuvat Euroopan huippusarjoissa viikon jokaisena päivänä. Poimimme tiistain tarjonnasta yhden pelikohteen Italiasta ja yhden Espanjan La Ligasta.

Hellas Verona-Napoli (klo 20:30)

Kotijoukkue Hellas Verona pelaa tällä hetkellä unelmien kautta. Kyseessä on yksi kauden sarjanousijoista, jonka odotettiin kamppailevan lähinnä putoamista vastaan. Joukkue on sen sijaan kiinni jopa Eurooppa-liigan paikoissa.

Veronan kausi on ollut menestys alusta asti. Se on pärjännyt koko kauden vahvasti puolustaen, mistä on osoituksena huomattavasti vähemmän päästettyjä maaleja kuin Atalantalla, AS Romalla ja Napolilla. Paluu koronabreikiltä sujui myös voitokkaasti, sillä Verona kaatoi Cagliarin 2-1 punaisesta kortista huolimatta.

Vierasjoukkue Napolin kausi on ollut täysi vastakohta. Juventuksen suurimpana haastajana kauteen lähtenyt seura on jätetty todella kauas Mestarien liigan paikoista. Napoli on tehnyt 26 ottelussa peräti 19 maalia vähemmän kuin Lazio, mikä kertoo karua kieltään.

Napoli vaihtoi myös joulukuussa päävalmentajaa. Kokenut Carlo Ancelotti sai monoa, ja tilalle tuli Gennaro Gattuso. Napoli hävisi neljä viidestä Gattuson ensimmäisestä pelistä, mutta kuusi edellistä on pelattu jo saldolla 5-0-1.

Paluu koronabreikiltä sujui myös voitokkaasti; Napoli kaatoi nimittäin Juventuksen cupin finaalissa viikko sitten rangaistuspotkujen jälkeen.

Vaikka vierasjoukkue onkin lähempänä omaa tasoaan, me hyppäämme Veronan kelkkaan. Sarjanousija ei ansaitse puolen maalin tasoitusta, vaikka kotietu onkin huomattavasti normaalia pienempi. Betsaamme Hella Verona +0,5 in 1,93 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 59%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

FC Barcelona-Athletic Bilbao (klo 23:00)

La Ligan mestaruuskamppailu tiivistyi entisestään viikonloppuna, kun FC Barcelona jäi 0-0 -tasapeliin kovan Sevillan vieraana. Kyseessä oli sentään kolmas nollapeli kolmesta koronabreikin jälkeisestä ottelusta, mutta tilanteille Barca ei juuri päässyt.

Aiemmin viikolla Barcelona otti rutiinivoiton Leganesin isäntänä maalein 2-0. Tässäkin pelissä paikoille päästiin harvakseltaan, ja viimeinen niitti tuli toisella jaksolla helposti tuomitusta rankkarista. Ensimmäinen post-korona -matsi oli 0-4 voitto Mallorcasta.

Athletic Bilbao ei ole kärsinyt vielä tappiota koronabreikin jälkeisissä otteluissa. Baskimaan ylpeys pelasi ensin Atletico Madridin kanssa 1-1 -tasapelin, jota seurasi viime viikolla hieman onnekas piste Eibarin vieraana.

Lauantaina Athleticin kova ohjelma tiivistyi entisestään kotiottelulla Betisiä vastaan. Joukkue puristi lopulta 1-0 -voiton, kun Betis missasi 86. minuutilla rangaistuspotkun tulla tasoihin. Bilbao oli ottelussa toki silti parempi joukkue.

FC Barcelonan maalimäärät ovat juuri nyt matalammalla kuin pitkään aikaan. Vain 1/5 ja 3/11 edellisestä liigapelistä on päättynyt yli kolmeen maaliin. Tämän lisäksi Barcelonan oma maali on pysynyt puhtaana jo neljä ottelua peräkkäin.

Athletic on myös vähämaalinen – etenkin tällaisessa ottelussa sen maalinteko olisi suuri yllätys. Kova otteluruuhka vaikuttaa osaltaan tuloksiin, joten ”under”-betsi maistuu. Betsaamme alle 3,0 maalia in 1,84 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62%.

Seitsemän edellistä joukkueiden La Liga -kohtaamista ovat päättyneet 1-0, 0-0, 1-1, 2-0, 0-2, 3-0 ja 0-1. Rohkeimmat voivat betsata myös alle 2,5 maalia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *