Pelivihje,Ravit,Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon 65-Kierros pelataan kahdella varmalla. Kolmannen kohteen Federal Hill oli viime keskiviikkona oikein hyvä suoraan puolen vuoden tauolta. Pekka Korven jenkki ori haki alkumatkasta keulat ja veti reippaasti perille saakka. Nyt keulapaikasta ei ole takeita, mutta toisaalta Pekka Korven hevoset parantavat yleensä rutkasti startti alla. Toinen varma on viidennen kohteen Samvais. Lähtö olisi käytänössä kahden kauppa, mutta Com Tuff heitettiin rata-arvonnassa niin ulos, että juoksu voi mennä pieleen. Samvais on valmiiksi toisella radalla ja kunto on hyvä.

Avauskohteen ykkösmerkki on keulapsyykillä Believer. Believer on tauluaan parempi hevonen ja tullut viime startit hyvin maaliin asti. Que Tal haastaa Believerin kiihdytyksessä ja keulasta sekin olisi ihan mahdollinen menestyjä. Piece Of Hero on perusmerkki, samoin Bravo Sencello.

Toisessa kohteessa ykkösmerkki on 8-radasta huolimatta It´s Raining Men. Santtu Raitalan naruttelema ruuna otti leikitellen voitot Mikkelissä ja Helsingissä. Making Match on ollut tänä vuonna hyvä ja voitokas. 12-Rata antaa kuitenkin melkoisen tasoituksen muille. Callela Kickoff saa väkisin hyvän reissun ja kuuluu joka lapulle. Yllättäjinä mukaan namureissun saava Gambino 3% ja ylivahdin varalta takarivin Haldiaz.

Neloskohteessa Rachael koitta 20m etumatkan turvin tehdä takahevosten menestymisestä vaikeaa. 2600m kuitenkin puoltaa mielestäni parinkympin pakilta lähteviä. Betty Roof on juossut paljon tätä kovemmissa lähdöissä viimeaikoina. Nyt se on niin sanotusti omiensa parissa ja suosikkimme. For A Reason on pelattu suosikiksi ja ihan mahdollinen voittaja. Credit To Hope neljäntenä lapulle.

Päätöskohde kannattaa pelata leveästi. Malecon on edullinen merkki 11% ja mahdollinen keulahevonen. Piteraq peri pois jääneen Amazing Warriorin peliprosentit jjotka on jo hiukan tasaoittuneet aamupäivästä. American Hero on huippu iskussa, mutta arvottiin ulkoradalle. Nopea avaaja päässee sieltäkin hyvin parijonoon. Staro Moschino omaa niin hurjan kirin, että se kuuluu 12-radaltakin lapulle. Mukaan vielä BWT Caesar.

Lähtö1: 2,3,4,5

Lähtö2: 1,2,8,10,12

Lähtö3: 5

Lähtö4: 3,7,8,10

Lähtö5: 9

Lähtö6: 3,5,7,8,12 Vihjerivin hinta:40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *