Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Joensuun rivi pelataan kahdella varmalla. Avauskohteen Magazine Match huippu iskussa. Se polki Jokimaalla pitkän kirinsä hyvin maaliin ikäluokkatähti Shackhills Twisterin voittamassa lähdössä. Viimeiset 700m se polki alle yhtätoista, mikä nyt kevyemmässä porukassa riittää korkealle. Voittomatsissa se on joka tapauksessa, mutta kyllä sen luokallaan pitäisi jyrätä ihan voittoon asti. Rattailla vahvistaa huippukuski Santtu Raitala. Toinen varma on viidennen kohteen hurja Rallston. Jokimaalla Rallston jyräsi lopussa ohi keulassa viilettäneestä, kivikovasta Bolt Kronosista, kuin tyhjää vaan. 80% pelattu Rallston on kierroksen todennäköisin voittaja.

Toisen kohteen suosikiksi on pelattu Suur Hollolan karsinnassa ja finaalissa hyvät esitykset tehnyt Mr Big Star. Hyvältä paikalta sen kuuluukin olla suosikki, mutta vain niukka sellainen. Ainakin Roberto Diver (3%) avaa ulko puolelta niin kovaa että, kaulan puolustaminen ei taida onnistua. Toisaalta Roberto Diverille saattaa kelvata tauolta selkäreissu. Frankenstein Am (7%) tulee selkäreissun jälkeen pätkän tosi kovaa ja on nyt hiukan unohdettu. Lake’s Action on aivan kanuuna kunnossa ja nopeana avaajana se voi 7-radaltakin saada hyvän juoksupaikan. Mukaan vielä Amazing Warrior, joka on kova peli näihin lähtöihin, ja palaa nyt Ruotsista takaisin suomen puolelle.

Kolmannen kohteen niukka suosikki on kova kuntoinen, mutta epävarma Fransua. Kajaanissa se polki laukan jälkeen vielä hyvin ulkoratoja maaliin, ehtien kolmanneksi. Singin Ruuti on perusmerkkejä, kun alla on ykkönen ja kakkonen Kajaanin starteista, samoilla sanoilla Liisinko. Siirin Liisi ja Profiili lähtevät juoksulangan paikoilta, tavoitteena kiertää koko porukka. Kyvyt riittävät, mikäli matkassa on hiukan onnea. Yllättäjänä mukaan Rapsodi(5%), joka ei kestä kyllä yhtään laukkaa tässä porukassa.

Neljännen kohteen paras hevonen on eittämättä Ville Kalle, mutta 40m pakilta se ei kestä laukkaa, kun vastassa on hyviä hevosia. Core tulee pikku paussilta, mutta jos se on lähelläkään normaalia Corea, se nousee tässä korkealle. Wauhtis on ollut kaikissa kauden 8 startissaan kahden sakissa ja kuuluu nytkin joka lapulle. Viesmanni on sekin huippukunnossa ja viiteen edelliseen ollut aina kahden sakissa.

Kuudes kohde pelataan kahdella. Majestic Man avaa keulaan ja on tässä se hevonen, joka muiden pitää voittaa. Majestic Man on ihan hyvä varma valintakin, mutta vihjeriviin otetaan mukaan takaisin huipulle palannut Atupem. Atupemilla voi tarvittaessa kierrättää jopa kuoleman paikalle, josta se jyskyttää kyllä keulahevosen tehtävästäkin vaikean.

Päätöskohde pelataan neljällä merkillä. Vixeli epäonnistui Mikkelissä, kun se juuttui kivikovassa lähdössä kolmannelle. nyt vastus on paljon köykäisempi ja ravatessaan Vixeli on voittomatsissa mukana. Jokivarren Kunkku on luokaltaan lähinnä Vixeliä ja tekee välillä aivan hurjia suorituksia. Säishkeen Sähinä otti Mikkelissä varmaakin varmemman voiton toisesta ulkoa ja kuuluu ajoissa peleihin. potintekijäksi mukaan vielä Piskon Pouta (1%), joka voi suosikkien vetoavun turvin käännellä maalisuoralle hyvinkin läheltä kärkeä.

Lähtö1:9

Lähtö2: 2,3,5,7,8

Lähtö3: 4,5,10,13,15,16

Lähtö4: 4,5,7,9

Lähtö5: 3

Lähtö6: 2,6

Lähtö7: 8,10,12,13 Vihjerivin hinta: 48e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *