Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Superlauantai-ravit juostaan Porissa ja Jyväskylässä. Porista aloitetaan ja jokatoinen lähtö Jyväskylän Killerillä missä on maalisuoralla ”nollarata” ykkösradan sisäpuolella. Eli Jyväskylässä ei johtavan takana ole pussitusvaaraa.

Ensimmäiseen kohteeseen otetaan lapulle kolmen suosikin rinnalle yllättäjäksi Cavalier Brodde. Mikäli sisempien ratojen suosikit kilvoittelevat pitkään keulapaikastaja kiihdytys venyy, voi nappireissun saava Cavalier Brodde tulla lopussa pätkällä ohi kaikista.

Toinen kohde on vaikea veikattava. Jack Vader ja Obrigado kuuluvat joka lapulle. Tämä kaksikko tulee rintarinnan maalisuoralle mutta tuleeko joku Open Stretchiltä ohi? Everest De Ginai ei mahdu vihjeriviin, mutta 1% hevosena kannattaa ottaan lapuille jos lompakko kestää. Todennäköisesti Everest De Ginai juoksee johtavan takana.

Kolmannen kohteen varma on Välähdys. Välähdys on ravatessaan järkyttävän ylivoimainen tähän lähtöön. Laukkariski toki on ollut koko kauden.

Neljäs lähtö on vaikea veikattava ja suosittelen runsasta rastitusta.

Viidenteen kohteeseen pelataan North Lexus sekä Zo Zo Hoss ja näiden kaveriksi täysin unohdettu Detroit Rock Sisu 3%.

Kuudennen kohteen varma on Landen Paukku. Urallaan ilman tappioita oleva Landen Paukku saa Open Stretchiltä kyllä haasteen Hiiopilta mutta uskon että Landen Paukku vastaa tälle maaliin saakka.

Viimeisen lähdön pikamatka sopii Seabiscuitille mainiosti. Springover ja Sobel Conway on ollut koivusen tallista niin hyviä että niitä ei yksinkertaisesti voi jättää pois lapulta.

Vihjerivi:

Lähtö1: 1,3,4,6

Lähtö2: 1,2,5,6

Lähtö3: 3

Lähtö4: 1,4,6,7,8

Lähtö5: 1,2,5

Lähtö6: 2

Lähtö7: 1,2,11. Vihjerivin hinta:36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *