PSG DNB

KERROIN

2.5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigan pitkä kausi huipentuu sunnuntaina pelattavaan finaaliin, jossa kohtaavat turnauksen kaksi parasta joukkuetta. Ottelu pelataan viime viikkojen tapaan Portugalissa puolueettomalla kentällä.

PSG:n finaalipaikka on näistä kahdesta suurempi yllätys, jos mietitään turnausta aivan alusta saakka. Pariisilaiset ovat saaneet ikuisen alisuorittajan maineen viime vuosina, sillä joukkue on kompuroinut ulos playoffs-vaiheessa milloin mistäkin syystä.

Tällä kertaa PSG selvitti tyylikkäästi ensimmäisen askeleen (Dortmund), jonka jälkeen joukkueen tie finaaliin oli huomattavasti Bayernia helpompi. PSG oli silti lähellä pudota Atalantalle, mutta puolivälierissä, mutta RB Leipzig kaatui todella tyylikkäästi välierissä 0-3.

Bayern Munchenin finaalipaikka ei ole varmasti yllätys kenellekään, joka on seurannut joukkueen otteita viimeisen vuoden ajan. Baijerilaiset ovat kiistatta maailman paras futisjoukkue juuri nyt. Bayern on voittanut kaikki 10 CL-otteluaan tällä kaudella ilman suuria ongelmia.

Playoffsien ensimmäisessä vaiheessa kaatui helposti Chelsea yhteismaalein 7-1. Puolivälierissä Bayern murskasi FC Barcelonan 8-2, ja välierissä Lyon oli vain suupala 3-0 -voitolla. Bayernin puolella kaaviota olivat saksalaisten lisäksi myös Man City, Napoli ja FC Barcelona, joten tie oli huomattavasti kivisempi pariisilaisiin verrattuna.

Hyödynnä in erikoistarjous Mestarien liigan finaalin vuoksi! Voimassa vain sunnuntaihin saakka!

Bayern Munchen ansaitsee kiistatta suosikin aseman sunnuntain finaalissa. Joukkue on erittäin vahva etenkin hyökkäyssuuntaan, mutta puolustuspäässä myös tällä joukkueella on heikkouksia. Nyt vastaan asettuu kovin mahdollinen hyökkäystrio, joka pistää saksalaisten korkean linjan todelliseen testiin.

Mielestämme finaalin asetelma on tasaisempi, kuin kerroinasetelma osoittaa. PSG on saanut myös supertähti Mbappen sekä DiMarian takaisin hyökkäykseen, jotka puuttuivat vielä Atalanta-ottelun avauksesta. Bayernin puolustuksella tulee vielä sunnuntai-iltana kiire. Emme näe millään Bayernia vedonvälittäjien asettamana suosikkina puolueettomalla kentällä. Euroopan kahden parhaan välinen ero ei voi olla näin suuri.

Betsataan ilta PSG draw-no-bet 2,50 kertoimella. Löydät PSG:lle 2,50-2,60 tasoisia kertoimia joko aasialainen +0, DNB tai ”lopullinen voittaja” vetomuodossa. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 45%. Voitolla PSG saavuttaisi harvinaisen triplan, eli joukkue on voittanut tällä kaudella myös Ranskan liigan sekä cupin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *