KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 23.9

EräViikingit-Happee

Sunnuntain toinen kolmesta ottelusta mitelään Vantaan Energia Areenalla, kun EräViikingit isännöi Jyväskylän Happeeta. Peli käyntiin niin ikään klo 17.

ErVi nappasi vihjeemme mukaisesti Oilersin päänahan perjantaina selvin 3-7 lukemin. Kaksi ensimmäistä erää tahkottiin maaleja tasatahtiin, mutta päätös erässä fuusioseura nappasi kolmosvitjansa tehoilla täydet pisteet mukaansa. Jani Kukkola ja Perttu Järvinen iskivät molemmat pallon pömpeliin kaksi kertaa ollen illan suurimmat onnistujat. Mika Ahosen suojatit keräsivät rivinsä komeasti kuntoon avausottelun mahalaskun jälkeen eikä Oilersille juuri jossiteltavaa jäänyt. Illan kamppailuun kotijoukkue lähtee täydellä kokoonpanolla ja maalia hyvin vartioinut Santtu Strandberg jatkaa torjunvastuussa.

Viime kauden finalisti Happee hävisi odotetusti avauskierroksella Classcille mutta palasi voittojen tielle eilen kukistettuaan heikosti kautensa aloittaneen OLS:an kotiavauksessaan puhtaasti 8-1. Eilen onnistumisia saatiin laajalla rintamalla, mutta kärkijoukkueita vastaan tulosvastuu tulee lepäämään suuresti Peter Kotilaisen sekä Jami Mannisen johtaman ykkösketjun harteilla. Lajilegenda Mika Kohonen on tuonut pallovarmuutta ja rauhallisuutta jyväskyläläisten alakertaan ja on tärkeä palanen Mikko Lehden joukkuetta. Maalilla tänään startannee eilen huilannut Miro Tuomala.

Kärkikamppailun voittajakertoimet on arvioitu markkinoilla hyvin nappiin, mutta maalimääristä löytyy pientä peliä. Happee karvasi avausottelussa Classicia vastaan todella matalalta ja allekirjoittanut odottaa hyvin samankaltaista ratkaisua Mikko Lehdolta tänäänkin. ErVi petrasi myös puolustuspeliään jättäen Oilersin tähtihyökkäyksen ainoastaan kolmeen maaliin. Molempien maalilla vartioi liigan kärkitorjujat joten helppoja maaleja tuskin tänään montaa nähdään. Maaliodottama on papereissamme karvan alle 11 luokkaa joten nostetaan under 11,5 peleihin mukaan.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 23.9

EräViikingit-Happee

alle 11,5 maalia @1,96 panos 4/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!