KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 23.9

Karhut-LASB

Viimeisenä tarkasteluun napataan sarjanousija Karhujen ja Lasbin välinen kamppailu. Peli käyntiin Porin Urheilutalolla klo 17.

Karhut avasi kauden hienosti nappaamalla pisteen kärkijoukkueisiin kuuluneelta EräViikingeiltä. Kotiavauksessa virsi oli kuitenkin hyvin mollivoittoinen, kun Seinäjoen Spv haki pisteet lakeuksille perjantai-illan päätteeksi 7-12. Karhut oli heti pinteessä ja ensimmäisen kympin jälkeen tulostaululla komeili jo 0-5 lukemat. Kotijoukkue pääsi vielä kahden maalin päähän mutta tämän jälkeen Speve meni menojaan ja loppu kliseisesti pelailtiin alta pois. Porilaisten kakkosvitja on ollut kokonaisuudessaan vahva Tomi Jerkun (3+2) johtaessa joukkueen sisäistä pistepörssiä, Eero Harjulan (0+4) ja Juho Myllyharjun (4+0) sijouttuen jaetulle kakkostilalle. Maalilla Rasmus Österman on aloittanut molemmat aikaisemmat ottelut, mutta penkillä istunut Roope Mutka on selkeästi parempi ja luultavammin aloittaa tänään.

Lasb on Indiansin ohella ainut joukkue, joka on pelannut vasta kertaalleen. Avausottelussa lahtelaiset jäivät Tps:an jalkoihin luvuin 3-9. Ensimmäisen erän ”mustallahetkellä” tepsi karkasi 1-4 johtoon eikä kotijoukkue tästä toipunut. Loppulukemat mairittelevat sillä kaksi osumista syntyi tyhjään maaliin, eikä veskari Kaapo Kettusella ollut aivan paraspäivä. Tuure Ailion johtama ykköskentällinen yhdessä Rasmus Kainulaisen sekä Joonatan Surakan kanssa oli ottelussa pirteä, mutta muista ketjuista ei aivan saatu kaikkea potentiaalia ulos ja etenkin kotiin palannelta Perttu Koljoselta on vielä lupa odottaa paljon enemmän. Poriin Teemu Variksen ryhmä pääsee täydellä kokoonpanolla, Kettunen jatkaa oletetusti veräjänvartijana.

Karhut on avannut kautensa varsin sarjanousijamaisesti, mutta tämä on mennyt jo hieman liikaakin kertoimiin. Lasb on materiaaliltaan ja perustasoltaan pykälää porilaisia parempi eikä lahtelaisten hyvin organisoitu pelitapa tule sopimaan hurlumheitä rakastavalle porilaisryhmälle. Perjantaina kotiavaukseensa kovaa ladanneella kotijoukkueella voi olla tänään pieni ulospuhallus ja pisteet matkaavat hallitusti Lahteen. Mitään murskajaisia on turha odottaa sillä vastustajana Lasb ei ole joukkue sieltä päästä joka muita kentälle murhaisi.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 23.9

Karhut-LASB

LASB @1,84 panos 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!