KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 23.9

Welhot-Steelers

Salibandyliigassa mitellään tänään kolmen ottelun voimin ja ensimmäisenä suurennuslasin alle otetaan Kuopion Welhojen ja Hämeenlinnan Steelersin välinen kamppailu. Ottelu käyntiin Kuopiohalissa klo 17.00.

Welhot nappasi avauskierroksella hienon voiton tahmeasti aloittaneesta Nokian KrP:sta 8-9. Eilen taikurit avasivat sesongin myös kotiluolassaan kun hallitseva mestari Classic murjoi savolaiset maanrakoon tylyin 2-14 lukemin. Janne Kainulaisen poppoo pääsee heti revanssin makuun kun Steelers vierailee ”Tylypahkassa”. Tehollisesti welhopaidassa parhaiten on startanneet Tero Korhonen (3+1) ja Aleksi Ahokas (2+2), tosin ensinmainitulla plus-miinustilasto on kahden ottelun jälkeen karmea -7. Kiikareilla aloittaneilta Iiro Lankiselta sekä Eetu Sorvalilta odotetaan enemmän, mikäli joukkue tänään mielii pisteille. Maalilla aloittanee eilen huilivuoron saanut Jesse Huurrekorpi.

Avauskierrosten komeetta Steelers on löytänyt loistavan vireen ja tämän sai viimeksi kokea Nokian KrP, joka taipui Hämeenlinnan torstai-illassa selvin 10-3 lukemin. Teräsmiesten ykkösvitja on ilmiliekeissä: Ville Lastikka on heiluttanut maaliverkkoja jo peräti kahdeksan kertaa ja tutkapari Nico Jonaeson säestänyt vieressä yhtämonella tehopisteellä (2+6). Markus Sipronen tuo ketjuun loistavaa tasapainoa ja puolustuksessa Julius Aaltonen on esiintynyt vakuuttavasti. Maalilla Santtu Pohjonen on ollut loistava, mutta tänään starttivuoron saa Pasi Järvinen, joka parantuneen hämeenlinnalais puolustuksen takana on ihan kelpo koppari.

Welhot palasi eilen nopeasti takaisin maanpinnalle eikä vastus avauskierrosten perusteella tänään hirveän paljoa helpotu. Petri Kemppainen on nostanut joukkueensa vaatimustason aivan uudelle tasolle ja roolitukset ovat hyvin kunnossa. Hyvällä flowlla ja liigan kuumimalla kentällisellä varustettu Steelers on tänään hyvin lähellä täyttä pistepottia ja in kärkikerroin otetaan ilomielin sunnuntain kupongille mukaan!

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 23.9

Welhot-Steelers

Steelers @1,91 panos 8/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!