Osasuna-Levante O3.0

KERROIN

2.24
0
pv
0
t
0
min
0
s

Euroopan futissarjoissa käynnistyy perjantaina tuttuun tapaan uusi ottelukierros. Me olemme valinneet tällä kertaa kaksi totals-betsiä.

Bundesliiga: Dortmund-FC Köln (klo 21:30)

Saksan Bundesliiga on tällä kaudella mielenkiintoisempi kuin aikoihin. Peräti viidellä joukkueella on realistiset mahdollisuudet ykkössijaan, eikä sarja ole enää Bayern Munchenin dominointia. Dortmund on myös hyvissä asetelmissa neljäntenä.

BVB nousi otsikoihin viime viikon lauantaina voittamalla Augsburgin peräti 3-5. Ottelun tähti oli nuori norjalaishyökkääjä Erling Håland, joka iski toisella jaksolla hattutempun. Dortmund oli tuolloin vielä 3-1 -tappiolla.

Keltapaitojen ottelut ovat olleet läpi kauden täynnä hurjia maalijuhlia. Peräti 16/18 ottelusta on yli 2,5 maalin tuloksia ja 13/18 ottelusta yli 3,5 maalia. Dortmund on paukuttanut maaleja etenkin kotonaan todella kovaa tahtia.

Vierasjoukkue FC Köln kuului kauden alla putoajakandidaatteihin. Vuosi 2019 eteni käsikirjoituksen mukaan, kunnes joulukuussa alkoi tapahtua. FC Köln voitti Leverkusenin, Frankfurtin sekä Bremenin ennen joulutaukoa ja jatkoi putkeaan viikko sitten kaatamalla Wolfsburgin 3-1.

FC Köln ei ole sarjan runsasmaalisimpia joukkueita, mutta viime kierroksilla se on alkanut luoda maaliodotusta todella paljon. Wolfsburg-voittokin oli otteluna todellista hulinaa.

Dortmundin kotipeleissä nähdään maaleja käytännössä vastustajasta riippumatta. Nyt kun vieraaksi tulee itseluottamusta puhkuva FC Köln ja Dortmundilla on riveissään uusi hyökkääjätähti, asetelma on herkullinen. Betsataan yli 3,5 maalia in 1,95 kertoimella.


Valioliigan fantasyfutiksessa mieletön 500.000 euron turnaus!

Voit päästä mukaan vain 1€ hintaisesta satelliitista. Klikkaa tästä ja lue lisätietoja.


La Liga: Osasuna-Levante (klo 22:00)

Kotijokkue Osasuna on yksi tämän kauden nousijoista. Syksy lähti heti mukavasti käyntiin, sillä saldoksi muodostui vain yksi tappio kahdeksan ensimmäisen ottelun aikana. Osasuna on taistellut myös tämän jälkeen tasoonsa nähden oikein hyvin.

Joulutauon jälkeen on saldona kaksi tasapeliä. Viikko sitten Osasuna loi maaliodotusta helposti 2-0 voittoon, mutta ei saanut Valladolidia nurin kotonaan. Tätä ennen Osasuna oli puolestaan onnekas Celtan vieraana ja vältti tappion (1-1 FT).

Vierailija Levante oli pelivihjeessämme viikko sitten, kun joukkue kohtasi Alavesin kotonaan. Matsi meni pitkälti käsikirjoituksen mukaan, paitsi että Levante hukkasi kaikki paikkansa ja hävisi lopulta maalein 0-1.

Tätä ennen runsasmaalisuudestaan tunnettu joukkue pelasi peräti yhdeksän yli 2,5 maalin tulosta putkeen. Vieraissa Levante on pelannut tällä kaudella kymmenen matsia, joista kahdeksan on yli 2,5 maalin tuloksia.

Me jatkamme over-linjalla tälläkin viikolla. Pääsyy on Levante, joka yleensä vie ottelut runsasmaalisiksi vastustajasta riippumatta. Osasunan tulokset puolestaan ailahtelevat paljon vastustajan mukaan: joko nähdään 0-0 nyhjäys tai todella paljon maaleja.

Paras value otteluun löytyy aasialaisesta yli 3,0 maalin betsistä, josta Bethard tarjoaa mukavaa 2,24 kerrointa. Todennäköisyysarviomme on tapahtumalle 52%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *