KalPa-TPS O5.5

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina vain kolme ottelua. Me iskemme tällä kertaa kiinni kahteen totals-betsiin, jotka maistuvat oikein hyvältä!

KalPa-TPS (klo 18:30)

Kotijoukkue KalPa palasi takaisin voittojen tielle 1-4 vierasvoitolla JYPistä. Kuopiolaisten peli on kulkenut jo pidemmän aikaa paremmin reissussa kuin kotikaukalossa. KalPa on hävinnyt peräti neljä viidestä matsista kotifaniensa edessä ja päästänyt maaleja 6+1+4+4+3 kappaletta kyseisissä otteluissa.

Edellisen kotipelin KalPa hävisi Sportille maalein 3-6. Tämä trendi näkyy selvästi myös kauden maalimäärätilastoissa. Kuopissa on nähty lähes 5,80 maalia per ottelu, kun taas joukkueen vieraspeleissä keskiarvo on selvästi matalampi.

Vierailija Turun Palloseura on hiipinyt taisteluun paikasta säälipleijareihin. TPS kaatoi viikolla JYPin kotonaan maalein 5-2, mutta Ässien vierasvoitto torstaina lisäsi kaulaa top 10 -sijoille neljään pisteeseen. Ottelu KalPaa vastaan onkin klassinen ”kuuden pisteen kamppailu”.

TPS:n viime aikojen nousu on näkynyt rajulla tavalla myös joukkueen maalimäärissä. JYP-matsi oli jo kuudes peräkkäinen yli 5,5 maalin ottelu putkeen. TPS on tehnyt näissä oteluissa myös aina vähintään kolme maalia.

Isommassa otannassa peräti 10/12 ottelusta on yli 5,5 maalin tuloksia. On myös syytä huomata, että TPS:n puolustus on ollut kaiken lisäksi hyvin onnekas. Turkulaisia vastaan luodaan todella paljon tilanteita koko ajan. JYP olisi helposti voinut tehdä 5-6 maalia keskiviikon ottelussa.

Kuopissa on perjantaina kaikki edellytykset runsasmaaliselle ottelulle. Pelataan yli 5,0 maalia Bethardin 2,05 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 57%.

Jukurit-Tappara (klo 18:30)

Jukurit näytti pudonneen jo ulos top 10 -taistelusta pari viikkoa sitten, kun joukkue otti rumat tappiota KalPaa vastaan ja vaikutti kaikin puolin alistuneelta. Mikkeliläiset heräsivät kuitenkin taisteluun yllättävällä tavalla kaatamalla Ilveksen kotona.

Hienoa Ilves-voittoa seurasi jumbofinaali Sportia vastaan, josta Jukurit nappasi yhden kauden hienoimmista voitostaan maalein 5-0. Itseluottamus on saatu taas koholleen pitkän heikon jakson jälkeen, eikä joukkue ole täysin ilman mahdollisuuksia myöskään kympin sakkiin.

Jukurit ei ole pelannut vielä tällä viikolla, eli joukkueella on mukavasti lepopäiviä Tapparaan nähden. Kirvesrinnat sen sijaan pelasivat keskiviikkona ja esiintyivät heikosti. Joukkue hävisi Pelicansille kotona 0-3, eikä kotiyleisö ollut valmentajaa myöten tyytyväinen Tapparan otteisiin.

Tappara oli tätä ennen hävinnyt vain yhden edellisestä kymmenestä ottelusta varsinaisella peliajalla. Myös maalinteko oli onnistunut erinomaisesti, ja takana oli komea 3-4 voitto IFK:sta. Tapparan pelissä näkyi kuitenkin karulla tavalla kapteeni Kuuselan poissaolo.

Jukurit ja Tappara ovat molemmat olleet varsin runsasmaalisia joukkueita. Tämän lisäksi historiatilasto tukee maalintekoa: vain yksi ottelu edellisestä kahdeksasta kohtaamisesta on päättynyt alle viiteen maaliin.

Uskomme vahvasti Tapparan palaavan perjantaina omalle tasolleen. Vastassa oleva Jukurit on kuitenkin itseluottamusta puhkuva ryhmä, joka pystyy tällä hetkellä myös maalintekoon. Asetelma on selvästi betsimarkkinan ennustuksia runsasmaalisempi.

Pelataan yli 4,5 maalia in 1,67 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 66%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *