Green Bay -3

KERROIN

1.84
0
pv
0
t
0
min
0
s

NFC:n finaalissa nähdään mielenkiintoinen kahden vanhemman sukupolven QB:n kohtaaminen. Green Bayn Aaron Rodgers palasi tällä kaudella takaisin absoluuttiselle huipulle muutaman vaatimattomamman kauden jälkeen ja tulee hyvin todennäköisesti pokkaamaan runkosarjan MVP pystin. Tampassa puolestaan Tom Brady jahtaa jo seitsemättä Super Bowl -sormustaan.

Buccaneers selvitti tiensä konferenssifinaaliin kaatamalla viime viikolla New Orleansin 30 – 20. Pelillisesti Bucs ei kuitenkaan varsinaisesti vakuuttanut, vaan iso osa ansiosta menee Saintsin pallonmenetyksille. Buccaneersin kaikki touchdownit tulivat siten, että hyökkäysvuoro alkoi jo Saintsin kenttäpuoliskolta pallonmenetyksen jälkeen. Toiseen suuntaan sen sijaan kaksi Bradyn heittämää syötönkatkoa kääntyi videotarkistuksessa epäonnistuneiksi heitoiksi, joten pienet marginaalit kääntyivät sillä kertaa Buccaneersin eduksi.

Bucsilla on myös terveyshuolia, kun joukkueen kolmesta huippureceiveristä Mike Evans pelaa selkeästi puolikuntoisena runkosarjan päätöspelissä tulleen vamman jäljiltä ja Antonio Brown loukkasi itseään viime pelissä ja hänen pelaamisensa on epävarmaa.

Packers sen sijaan jatkoi runkosarjasta tuttua menoaan myös pudotuspeleissä, eikä Ramsin huippupuolustus löytänyt aseita Rodgersin pysäyttämiseen, vaan Packers marssi vakuuttavaan voittoon. Buccaneersin puolustus on pelannut loppukaudesta heikommin kuin kauden alussa, joten sillä tulee varmasti olemaan vaikeuksia Packersin kanssa.

Joukkueet kohtasivat kertaalleen runkosarjassa, jolloin Buccaneers otti vakuuttavan voiton. Muutoin sarjan kärkijoukkueita vastaan Buccaneers oli vaikeuksissa, joten pidän tuota ehkä kuitenkin vain yksittäisenä onnistumisena. Silloin myös pelattiin Floridan lämmössä, kun nyt pelataan Wisconsinin pakkasessa ja mahdollisessa lumisateessa. Bucsin joukkueesta Brady on kyllä tottunut kylmässä pelaamiseen pelattuaan liki 20 vuotta New Englandissa, mutta muulle joukkueelle keli voi aiheuttaa hankaluuksia. Packersin pelaajat puolestaan ovat kylmyyteen varmasti tottuneita.

Näen kotijoukkueen ottelussa suurempana suosikkina kuin markkina. Buccaneersin viime voitossa oli paljon sattumaa mukana, kuten alussa tuli kirjoitettua. Rodgers heitti runkosarjassa vähiten syötönkatkoja (5 kpl) säännöllisesti pelanneista pelinrakentajista, joten häneltä vastaavia lahjoja ei helposti ole odotettavissa. Pelivalintani on näin ollen Green Bay -3, jolle ComeOn tarjoaa kertoimen 1,84. Arvioni vedolle on 57 %.

Tässä pelissä on hyvin mahdollista, että kerroin nousee sunnuntaina, kun iso massa pelaa Bradyn puolesta. Näin tapahtui ainakin viime sunnuntaina. Näin ollen voi olla edullisempaa säästää ainakin osa panoksesta sinne.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *