Kalmarsund +0,5

KERROIN

1.80
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mullsjö-Kalmarsund (klo 18.00)

Mullsjö on ollut tällä kaudella odotuksiin nähden todella kesy. Paperilla joukkue on kuitenkin edelleen yksi sarjan laadukkaimpia joten pienestä suvantovaiheesta huolimatta ei ryhmää vielä kannata laskea ulos edes mitalikamppailusta. Viimeksi MAIS sai katkaistua kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa kaatamalla Siriuksen kotonaan 12-6 loppulukemin. Pelillisesti viime ottelut ovat joka tapauksessa olleet todella heikkoja ja kärkijoukkueista Dalen, Pixbo sekä Linköping pitivät Mullsjön hyvin vaivattomastikkin kurissa. Alkukaudesta erinomaisesti onnistunut Kim Ganevikin johtama ykkösvitja oli tappio-otteluissa todella näkymätön mutta sveitsitähti Jann Zaugg taas on alkanut löytää maalivirettään. Kasper Hedlundin johtama pakisto on ollut tällä kaudella yllättävän suurissakin ongelmissa joka on heijastunut koko joukkueenkin heikkoon pallolliseenpeliin. Tolppien välissä Viktor Lööf on mielestämme ollut selvästi Jonathan Larssonia vahvempi, mutta voi hyvinkin olla, että viimeiseksi mainittu saa siltti startti-vuoron illan ottelussa.

Kalmarsund on ollut kauden suurimpia yllättäjiä ja sensaatiomaisesti edelleen sarjataulukon kärjessä keikkuva joukkue on heikon loppuvuoden jälkeen palannut jälleen voittojen tielle. Haboa vastaan tekeminen oli vielä nihkeää mutta viimeksi Höllviken sai tuttuun tyyliin kyytä lukemin 11-4. Taivaansinisten ehdoton ykkösnimi on tovi sitten maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Kim Nilsson, joka oletettavasti löytyy koko sarjan pistepörssistäkin viiden parhaimman joukosta. Nilssonin pitkäaikainen tutkapari Markus Johansson ei ole aivan yltänyt viime kauden tuotantoonsa ja sanojensa mukaan viimeistä kautta pelaavalta rightin maalitykiltä on lupa odottaa parempaa. Nilssonin takana rosteri on todella tasainen ja esimerkiksi Albin Hedstal, Jesper Lindström sekä Filip Sjernberg ovat tulevaisuudessa erittäin potentiaalisia maajoukkueen vakiokasvoja. Kalmarsundin ehdoton vahvuus on sen pelillinen monipuolisuus ja joukkueen jokainen viisikko operoi hyvinkin erilaisilla taktiikoilla. Maalinsuulla Calle Bending on sarjan parhaimmistoa, eikä lupaava Thomas Crona heikko luukkuvahtikaan ole.

Kauden aiemmassa kohtaamisessa Kalmarsund oli vahvempi jatkoajan jälkeen ja kuudesta keskinäisestä kohtaamisesta pääsarjatasolla illan vieraat ovat voittaneet peräti viisi. Lähtökohdat otteluun ovat hyvin samankaltaiset sillä molemmat joukkueista notkahtivat kalenterivuoden loppupuolella. Pelivoimaltaan Kalmarsund on meidän papereissa hieman edellä emmekä missään nimessä allekirjoita kotijoukkueen näin suurta suosikinasemaa. Mullsjö on ollut pallollisesti tällä kaudella todella heikko, eikä erittäin tehokkaasti vastaan iskevä Kalmarsund muutenkaan ole ollut MAISille se mieluisin vastustaja. Illan vieraat venyy vähintään tasapeliin noin 59% arviota vastaan ja in kärkikerroin Kalmarsundin 0,5 maalin tasoitukselle (X2) kelpaa helposti sunnuntain kupongille mukaan.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *