Osaka

KERROIN

1.68
0
pv
0
t
0
min
0
s

Australian avointen välieräottelussa kohtaavat Tshekin Karolina Pliskova sekä Japanin Naomi Osaka. Niin hyvin kuin Pliskova nousikin ottelussaan Serena Williamsia vastaan, on tshekki vahva altavastaaja ottelussa Osakaa vastaan. Osaka on lähtökohtaisesti näistä kahdesta pelaajasta parempi tennispelaaja, jota myös match-up suosii vahvasti. Hän on monipuolisempi, tulivoimaisempi, hän liikkuu paremmin ja lisäksi Pliskovan kaltaista vastustajaa vastaan nämä kaikki ominaisuudet korostuvat entisestään.

Ottelu on hieman verrattavissa Williams-Sharapova-match-upiin, jossa kaksi voimapelaajaa kohtaavat, ja pelaajista laadukkaampi voittaa lähes aina. Pliskova ja Osaka eivät ole täysin samanlaisia pelaajia, mutta kumpikin perustaa pelinsä voima- ja vahvaan peruslyömiseen. Pisteet pyritään päättämään nopeasti, eikä kompromissejä sen suhteen juuri oteta. Osaka on kuitenkin pelaajista tässä match-upissa selkeästi laadukkaampi, joka näkyy myös pelivihjeessämme.

Pelataan Naomi Osaka iltä kertoimella 1,68 (panossuositus 4/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!