Carolina ml

KERROIN

1.81
0
pv
0
t
0
min
0
s

NHL:ssa pelataan tulevana yönä tuhti kymmennen ottelun kierros. Nostamme esiin kaksi mielenkiintoista pelikohdetta ja otamme kantaa yhden suosikin ja yhden totals-betsin puolesta.

Columbus – Carolina

Kotijoukkue Columbus menetti kesällä Bobrovskyn, Panarinin, Duchenen sekä Dzingelin ja lähes kaikki ennakot povasivatkin Columbusta liigan hännille tällä kaudella. Columbuksen kauden alku on ollut odotuksiin nähden hyvä ja Korpisalo on pystynyt tähän asti paikkaamaan Bobrovskyn jättämän aukon loistavasti.

Joukkueen pelityyli on todella kuormittava ja kauden mittaan tämä tulee näkymään varmasti, niin rasituksessa, että henkisessä terävyydessä ja on vaikea nähdä Columbusta playoff joukkueena hyvästä alusta huolimatta.

Carolina yllätti kaikki ja eteni viime kaudella itäisen konferenssin finaaleihin häviten lopulta Boston Bruinsille. Carolina aloitti tämän kauden 5 peräkkäisellä voitolla ja tuttuun tapaansa he ovat dominoineet xG:tä ja muita edistyneitä tilastoja.

Carolinan länsikiertue sujui tuloksellisesti heikohkosti vaikka peliesitykset olivatkin pääsääntöisesti hyviä, joten syytä huoleen ei ole. Carolina on todistanut olevansa koko liigan kärkijoukkueita ja halu on varmasti kova palata takaisin voittokantaan kahden tappion jälkeen.

Columbuksen hyvistä otteista huolimatta joukkueiden tasoero on sen verran iso Carolinan eduksi, että otetaan Carolinaa lapulle hyvällä kertoimella.

Peleihin maitsuu Carolina ML 1.81 kertoimilla ilta.

Dallas – Anaheim

Dallas pelasi vahvan viime kauden ja vahvistui kesällä hankkimalla Pavelskin, Perryn ja Sekeran. Odotukset on kovat Dallasissa ja monien papereissa he olivatkin ennen kauden alkua yksi mestarisuosikeista. Kovista hankinnoista ja odotuksista huolimatta kauden alku on ollut katastrofaalinen ja saldona 11 pelistä ainoastaan 3 voittoa.

Valoa tunnelin päässä on kuitenkin näkyvissä Dallasin voitettua 2 ottelua putkeen. He löivät edellisessä matsissa Ottawaa vastaa todella vahvan esityksen pöytään, vaikka voittivatkin ainoastaan 2-1. Dallas olisi xG:n valossa ansainneet voittaa paljon selvemmällä erolla.

Anaheimin katastrofikauden jälkeen odotukset eivät olleet kovinkaan kummoisia kauteen lähdettäessä, mutta joukkue on yllättänyt kaikki ja onkin kärkikahinoissa mukana tällä hetkellä. Päävalmentajaksi täksi kaudeksi tullut Dallas Eakins on saanut joukkueen pelaamaan yhteen ja viimeisenä lukkona toimii tuttuun tapaan yksi maailman parhaista maalivahdeista John Gibson.

Dallasilla on ollut todella suuria ongelmia maalinteon kanssa tähän asti eikä se tässäkään pelissä tule olemaan helppoa, sillä vastaan asettuu todella tiivis nippu Gibsonilla höystettynä. Kaiken lisäksi Dallas on myös hyvin organisoitu joukkue loistavilla maalivahdeilla.

Terävimmät varmasti pystyivät tulkitsemaan minne tällä ennakolla ollaan menossa ja lähtökohtaisesti luvassa on siis todella tiukka ja vähämaalinen ottelu, joten under 5.5 maalia maistuu paremmin kuin hyvin.

Lapulle maistuu under 5.5 maalia in 1.72 kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *