Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Pittsburgh ml

KERROIN

1.82
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon NHL

Edmonton Oilers – Pittsburgh Penguins, klo 04:00 Suomen aikaa.

Tulevana yönä pelataan isojen nimien ottelu, kun kenties kaksi maailman parasta jääkiekkoilijaa kohtaavat joukkueineen toisensa -> Connor McDavid sekä Sidney Crosby. Luvassa on taatusti huikea näytelmä!

Molemmilla joukkueilla on tähän mennessä kuusi pelattua ottelua takanaan ja kausi on lähtenyt molempien joukkueiden osalta käyntiin aikalailla samankaltaisesti. Edmonton on kerännyt saldokseen 1-2-0-3 ja Penguinsin vastaava on 2-1-2-1. Edellämainituista herroista McDavid on saalistanut tähän mennessä teholukemat 4+7=11 kun taasen Crosby on pelannut toistaiseksi maaleitta, kasassa 0+5=5.

”Öljymiehet” joutuvat turvautumaan aivan liikaa ykkösketjunsa varaan jossa McDavidin rinnalta löytyy hyvin tehopisteiden valossa onnistunut Ryan Nugent-Hopkins. Toki myös kakkosketjun Leon Draisaitlilta voidaan maaleja odottaa, mutta näiden jälkeen onkin sitten hiljaisempaa… Penguinsilta löytyy laajemmalta rintamalta ratkaisijoita, ykkösketjussa Crosbyn rinnalla 4 maalia nakutellut Jake Guentzel on heistä yksi esimerkki ja Crosbyn sekä Guentzelin lisäksi vierailijoiden riveistä löytyy Malkin, Kessel sekä puolustuspäässä 4+4 tehot iskenyt Kris Letang. Nimellisesti Penguins on muutaman askeleen Oilersia edellä.

Pittsburghin ylivoimapeli on myös paikka paikoin todella näyttävää seurailtavaa, joten kotijoukkueen on syytä pysytellä poissa rangaistusaitiosta tai muuten voi käydä kylmät melko vikkelästikin.

Aloittavina maalivahteina ovat todennäköisesti Edmontonilta Cam Talbot ja Pittsburghilla Matt Murray. Maaleja ottelussa tullaan taatusti näkemään useampi molempiin päätyihin, mutta tällä kertaa pelivalinnat kääntyvät kuitenkin vierasmenestyksen puoleen ja vahva luotto löytyy myös siihen että Sidney Crosby saa viimein tuikattua mustan häkkiin ja täten avattua maalitilinsä tämän kauden osalta.

1. Pelivalinta: Pittsburgh (Money line)

Kerroin: 1.82 @Coolbet

Panossuositus: 7/10

2. Pelivalinta: Sidney Crosby tekee maalin

Kerroin: 2.65 @Coolbet

Panossuositus: 6/10

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!