Växjö +0,5

KERROIN

1.70
0
pv
0
t
0
min
0
s

Torstain salibandytarjonnasta tapetille nostetaan todella mielenkiintoinen Växjön ja Dalenin välinen kamppailu.

Växjö-Dalen (klo 19.30)

Växjö voidaan luokitella sarjan kestomenestyjäksi ja kyllä pudotuspelipaikka on joukkueelle vähimmäistavoite tälläkin kaudella. Viime kaudesta melko paljon nuorentunut ja sitä kautta muuttunut ryhmä on edelleen todella iskukykyinen, etenkin kotikentällään. Markus Jonsson on maan parhaimpia puolustajia ja näin ollen myös Vipers-alakerran todellinen herra ja hidalgo. Andre Andersson, Ludvig Persson sekä Jesper Sankell ovat jälleen ne pelaajat joilta voidaan odottaa tulosta hyökkäyspäässä. Nuorten Simon Folkeson-Algmanin sekä Philip Foxin parhaat päivät ovat vasta edessäpäin, mutta kaksikko on päässyt hyvin sisään pelaavaan kokoonpanoon jo nyt. Todella kovalla tunteella pelaavan joukkueen esitykset ovat tunnetusti ailahdelleet todella paljon, eikä alkukausi ole ollut tästä poikkeus. Joukkue on kärsinyt esimerkiksi tappion häntäpäähän arvioidulle Höllvikensille mutta toisaalta alkukauden kovin joukkue Pixbo oli Vipersin käsittelyssä aivan purjeessa. Maalivahtikaksikko Kastengren-Svensson on pari, jolla menestystä oikeasti myös voidaan tavoitella.

Dalen on yksi suurimmista suosikeista horjuttamaan Stovretan ja Falunin marssia tällä kaudella. Joukkue ei juuri siirtomarkkinoilla muuttunut, joten hyvän viime kauden jatkoksi finaalipaikka on varmasti uumajalaisten tähtäimessä. Måns Parsjö-Tegner on sarjan paras maalivahti, jonka ympärille on erittäin hyvä rakentaa. Puolustuksessa Viktor Nystedt on sarjan aliarvostetuimpia pelaajia ja olisi allekirjoittaneen papereissa ehdottomasti ansainnut näytönpaikan myös maajoukkueen mukana. Christoffer Andersson tuli suurin odotuksin Höllvikensistä ja vaikka tehoja onkin heti napsunut (8+5) niin peliesityksissä on todella paljon parannettavaa. Jonas Svahn on erinomainen ykkössentteri, mutta tämän takana ikinuori Keitil Kronberg auttamatta vetelee viimeisiään. Kasassa on erittäin tasainen nippu, josta tietyllä tavalla uupuu se viimeinen silaus. Viime kauden monsteri-starttia Dalen ei hyvin odotetustikkaan pystynyt toistamaan ja otteet ovat epätyypillisesti heitelleet yllättävänkin paljon.

Dalen on asetettu suosikiksi vieraissakin ja tästä uskallamme olla selkeästi erimieltä. Pelivoimaltaan joukkueet ovat hyvin lähellä toisiaan ja Fortnox Areenalla Växjö ansaitsee suosikinviitan. Vipersin otteet ovat alkukaudesta heilahdelleet mutta eipä Dalenkaan ole pystynyt tasoaan pitämään jokaisessa ottelussa. Kärkikamppailu kotiareenalla sytyttää oletettavsti myös Växjönkin jälleen pelipäälle ja tällöin joukkue on erittäin vaikea voitettava. Kotijoukkue kelpaa peleihin kaikilla yli 2,30 kertoimilla, mutta vihjeeksi nostetaan Växjö +0,5 tasoituksella, jossa siis jo tasapelikin riittää lunastukseen. Markkinoiden kärkikertoimen tarjoillee jälleen .

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *