Sheff U-MUFC U2.5

KERROIN

1.74
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain futisbetsit poimitaan otteluista, joissa kotijoukkueena on erittäin vähämaalinen sarjanousija. Katsotaan seuraavaksi, millaista valueta kohteista löytyy.

Serie A: Hellas Verona-Fiorentina (klo 16:00)

Ensimmäinen kohde on Serie A:n sunnuntain pääkierrokselta.

Kotijoukkue Hellas Verona on ehdottomasti yksi sarjan suurimpia yllätyksiä. Verona on kuin ”Serie A:n Sheffield United”, sillä molemmat sarjanousijat ovat turvallisesti keskikastissa hyvin samoilla prinsiipeillä.

Verona hävisi edellisen ottelun kovan Interin vieraana 2-1, mutta joukkue on päästänyt tästä huolimatta sarjan toiseksi vähiten maaleja. Edellä on ainoastaan Juventus 9 päästetyllä osumalla. Veronan paketti on pysynyt yllättävän tiiviinä koko kauden ajan.

Tämä taktiikka on johtanut myös erittäin vähämaalisiin otteluihin. Takana on nyt kaksi kolmen maalin tulosta, mutta ei kannata näiden antaa hämätä liikaa. Vain yksi Veronan kuudesta kotipelistä on yli 2,5 maalin tuloksia, ja joukkue on päästänyt vain neljä maalia kotiyleisönsä edessä.

Vierailija Fiorentina oli viime kauden suurin floppi. Laatujoukkue oli lähellä jopa pudota sarjasta, mutta säilyi lopulta vain kolmen pisteen erolla. Violan odotettiin nousevan takaisin omalle tasolleen, mutta sija 9 on silti selkeä pettymys.

Fiorentinan alkukausi lupasi hyvää, mutta takana on heikko kuuden ottelun jakso, joiden aikana joukkue on voittanut vain yhden ottelun. Ennen maaottelutaukoa Viola hävisi Cagliarin vieraana peräti 5-2, joten nyt nähdään todennäköisesti painotusta puolustuspäähän.

Verona on materiaaliltaan selkeästi heikompi, mutta se pitää tämänkin ottelun todennäköisesti hyvin tasaisena ja erittäin vähämaalisena. Vedonlyöntimarkkina on tarjonnut jatkuvasti valueta Veronan peleistä – emme usko trendin kääntyvän myöskään sunnuntain ottelussa.

Betsaamme alle 2,5 maalia n 1,74 kertoimella. Arvio tapahtumalle peräti 64%. Jos haluat lisää riskiä otteluun, voit panostaa myös Veronan menestykseen esim. +0.5 tai DNB -tasoitusvedoilla.

Valioliiga: Sheffield United-Manchester United (klo 18:30)

Toisen kohteen asetelma on lähes identtinen edellisen kanssa, mutta nyt siirrytään Britteinsaarille.

Kotijoukkue Sheffield United on siis profiililtaan lähes identtinen edellisen ottelun Hellas Veronan kanssa. Molemmat tuomittiin ennen kauden alkua putoajaksi, mutta sijoitus on sarjan keskivaiheilla – kiitos erinomaisesti toimineen puolustuksen.

Blades nousi ennen maaottelutaukoa jo Valioliigan 5. sijalle ohi Arsenalin, ja joukkue on päästänyt vähemmän maaleja kuin Liverpool! Kahdentoista ottelun saldona on uskomaton yhdeksän takaiskua, mikä on todella kova luku nousijajoukkueelle.

Sheffield Unitedin tiivis viiden miehen linja on pysynyt erinomaisesti kasassa koko kauden. Joukkue on päästänyt 10/12 otteluista joko nolla tai yksi maalia. Ainoastaan kärkijoukkueet Leicester ja Chelsea ovat saaneet pallon reppuun kahdesti.

Sarjanousija haki ennen maaottelutaukoa vieraspisteen myös Tottenhamilta ja oli lähellä jopa voittaa ottelun. Takana on nyt viisi tappiotonta ottelua saldolla 2-3-0 ja maalierolla 6-2.

Vierailija Manchester United kuuluu kauden alisuorittajiin, vaikka joukkue on tällä hetkellä sentään sijalla seitsemän. Ole Gunnar Solskjaerin ryhmä on toki ollut myös epäonninen ja kärsinyt avainmiesten loukkaantumisista. Paremmalla onnella joukkue voisi olla 5. sijalla, mutta United ei ole pelivoimaltaan Valioliigan kärkiseurojen tasolla.

Punapaidat pelasivat ennen maaottelutaukoa yhden kauden parhaista otteluistaan. United löi Brightonin 3-1 vakuuttavalla esityksellä. Viimeiset neljä ottelua ovat olleet kokonaisuutena selvää parannusta, mihin on osaltaan vaikuttanut kokoonpanotilanteen kehitys.

Unitedin kausi on ollut heikko, mutta ongelmat eivät ainakaan johdu joukkueen puolustuksesta. Ainoastaan Liverpool, Sheffield United ja Leicester ovat päästäneet vähemmän maaleja.

Mikään ei viittaa siihen, että Sheffield Unitedin vähämaalinen trendi muuttuisi sunnuntaina. Kun vastassa on yksi Valioliigan parhaista puolustuksista, voidaan ottelusta odottaa todella vähämaalista. Betsaamme alle 2,5 maalia ille 1,74 kertoimella. Tässä kohteessa on todella kova value, sillä arviomme tapahtumalle on peräti 66%. Tasoitusvedoissa value on vahvasti kotijoukkueen puolella. Jos haluat lisää riskiä otteluun, voit betsata Sheffield United +0,5 1,78-tasoisilla kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *