Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Neljännen kohteen voittokone Unigue Creation on ravatessaan erittäin lähellä voittoa. Pienemmän voittosumman turvin ruuna saa nyt 40m eteen Sahara Sandstormia ja muita kovia takamatkalaisia vastaan. Mikäli jättisuosikin haluaa ison rahan toivossa varmistaa, kuuluu Sahara Sandstorm 4%, viimeksi voittanut Hazelhem Hermes 4%, Hill Yes 3% ja juoksuradalta hyviin asemiin pääsevä Imakeuptothesky 2%, ajoissa lapulle. Toinen varma on päätöskohteen Ice Wine. Kovia avoimia lähtöjäkin voittanut Ice Wine on nyt sopivan näköisessä porukassa, vaikkakin paljon tienanneena joutuu starttaamaan radalta 8. Hyvän hevosen selkä kuitenkin kelvannee muille ja eiköhän Ari Moilanen istu keulassa viimeistään ensimmäisellä takasuoralla. Siitä Ice Winea olisi todella vaikea ohittaa.

Avauskohteen ykkösmerkki on Janita Antti-Roikon The Story. Viikko sitten Vermossa ruuna tuli aivan kaikki tallella pussissa johtavan takana ja sai kiritilat liian myöhään, ehtien vain toiseksi. Zest Boy pystyy hyvältä paikalta kamppailemaan voitosta. Nyt paikka lienee johtavan takana ja mikäli kiri väylät aukeavat ajoissa, pystyy Zest Boy selästä erittäin napakkaan loppuvetoon. Truly Easy on hiukan epävarma, mutta kunto on rautaa ja Ari Moilanen löytänee hyvän juoksupaikan. Kiikku’s Giant pääsee nopeiden avaajien takaa hyviin asemiin ja on suorittanut hyvin jo jonkun aikaa.

Toisessa kohteessa Ukkoherra on noussut sarjoissaan ja vastus kovenee kokoajan. Takarivistä yli 50% pelattuna suosikkina Ukkoherra varmistetaan vihjeriviin. Arkenttiina on ravatessaan todennäköinen keulahevonen ja kuuluu ajoissa lapuille. Viisorilla saanee paikan johtavan takaa, tai Arkentiinan laukatessa jopa keulasta. Mitorin taulu on hiukan sekaisin, mutta se on kuitenkin voittanut tänä vuonna joka kolmannen starttinsa. Lisäksi Mitorilla voidaan ajaa tarvittaessa vaikka kuolemanpaikalta.

Kolmannessa kohteessa arpaonni heitti huippukuntoisen Lapland Royalin synkälle lähtöpaikalle, radalle12. Sieltä voittaminen on vaikeaa, mutta ei ainakaan ylivauhtisessa juoksussa täysin mahdotonta. Raven tyylitteli Jokimaalla keulasta tätä kevyemmässä lähdössä ylivoimavoittoon ja kuuluu tässäkin lapulle. River King on kärkiporukassa, mikäli ravaa. Lemieux Boko kärsii hiukan 1-radan lähtöpaikasta, koska ei avaa kovin lujaa. Mikäli Veijo Heiskanen saa luovittua orin toiselle radalle, on se ihan mahdollinen menestyjä. Love’n Cash on pelattu suosikiksi ja kuuluu lapulle, mutta takarivistä hiukan tuuriakin tarvitaan.

Viides lähtö vaikuttaa tasaiselta ja kannattaa pelata leveästi. Global Bring It On riittää kärki matsiin, mikäli selvittää voltin ahtaan nelosradan. Girls With Curls pääsee juoksulangalta hyvin matkaan ja saa paikan läheltä kärkeä. Myös Wishing Dreams saa myös hyvät asemat, kun Ari Moilanen pääsee johtamaan volttia ykkösradalta. Immersive Workout on suorittanut hyvin, mutta voltin vitonen antaa muille tasoitusta. Yllättäjänä mukaan vielä takaa La Donna Perfetta(4%).

Lähtö1: 1,2,4,9

Lähtö2: 1,3,6,10

Lähtö3: 1,3,4,10,12

Lähtö4: 1

Lähtö5: 1,4,5,6,10

Lähtö6: 8 Vihjerivin hinta: 40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *