Liverpool -2.5

KERROIN

2.3
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liverpool lähtee maanantain otteluun harvinaisesta tilanteesta. Kloppin miehistö nimittäin hävisi edellisen ottelunsa.

Valioliigassa joukkue on yhä tappioitta, mutta Atletico Madrid onnistui pysäyttämään Liverpool-hyökkäyksen Mestarien liigan jatkopeleissä. Tämän lisäksi espanjalaiset käyttivät yhden harvoista tekopaikoistaan ja voittivat ottelun.

Tappio tuskin aiheuttaa suurempaa draamaa Liverpool-leirissä. Joukkue on ollut lähellä pistemenetyksiä myös aiemmin, mutta puristanut tasureita voitoiksi tai tappioita tasapeleiksi useilla loppuhetkien maaleilla.

West Hamin tilanne on sen sijaan heikompi. Lontoolaiset suorittivat kalenterivuoden alussa myös managerinvaihdon, mutta David Moyesin palkkaaminen ei ole kääntänyt kurssia. Yllättyneitä olivat…?

Hammers voitti Moyesin ensimmäisessä ottelussa surkean Bournemouthin 4-0, mutta tämän jälkeen tuloksena on kuusi voitotonta liigapeliä saldolla 0-2-4. Edellisessä vierasottelussa West Ham oli täysin aseeton ja hävisi Manchester Citylle 0-2.

Joukkueet kohtasivat kuukausi sitten Lontoossa, jolloin Liverpool vei matsin täysin ansaitusti 0-2. Mikään ei viittaa siihen, että tasoero olisi nyt kaventunut. West Ham näyttää hyvin keskinkertaiselta ja häviää todennäköisesti usean maalin erolla.

Betsaamme Liverpool -2,5 n 2,30 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 48%. Voit myös pelata Liverpoolia muilla tasoituksilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *