Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään yhdellä varmalla. Neljännen kohteen Que Tal on huippuiskussa. Mikkelissä se tempaisi keulasta mailin läpi 11-kyytejä, eikä sen voittoa uhannut mikään. Nopea avaaja pääsee nytkin keulaan ja vetää siitä nykykunnossaan maaliin saakka.

Avauskohteen suosikki Readly Eagle saa varmistuksia. Kolme tolppaa putkeen talvella napannut ori palaa nyt parin kuukauden paussilta ja lähtörata on hiukan ulkona. Ykköseltä matkaan pääsevä Whodouthinkuare voitti Vermossa Toukokuun alussa isona yllättäjän kovan lähdön. Enää menestys ei saa tulla yllätyksenä. Viimeksi Teivossa se haparoi hieman loppukaarteessa, mutta kiri suoraa taas kovaa, kereten toiseksi. Monimanilla (8%) on starttiväliä, mutta sen kyvyt riittää tässä korkealle. Mukaan vielä Forssassa voittotilinsä avannut Stardust Comery (12%).

Toisen kohteen Business School saattaa voittaa ihan näytöstyyliin tämän tehtävän, mutta koska laukan vaara on olemassa, otetaan kaksi varmistusta. Kovia ikäluokkalähtöjä kolunnut American Cooper kuuluu ajoissa peleihin. Se voitti viimeksi Teivossa vakuuttavin ottein kuolemanpaikalta. Samanlaisena se riittää tässä korkealle. Yllättäjänä mukaan Farfallone (4%), joka pysyi viimeksi Porissa ravilla ja oli mainio voittaja keulasta. Suorituksen arvoa lisää se, että avaus puolikas tultiin nolla kahdeksaa, mikä on hirmuinen avaus kovemmissakin sarjoissa. Silti Farfallone näytti maaliin saakka erittäin hyvältä.

Kolmannessa kohteessa Red Caviar ja Rock Vice jakavat yli puolet peliprosenteista, joten koitetaan hakea tässä riville arvoa. Ken’s Carlos (5%) tekee hyvää työtä jatkuvasti ja voittaa ihan pian jossain. Picardie (3%) ei kestänyt Forssassa kovaa avausta ja tuli kävellen maaliin. Sitä ennen sen taulusta löytyy kuitenkin kaksi kakkosta. Ikäluokkatähti Arctic Crown (14) arvottiin ulkoradalle, mutta parhaimmillaan se pärjää sieltäkin. Condesalta (8%) löytyy tosi kiukkuinen pätkä, jos se saa kiritilaa maalisuoralla. Reissu kärjen tuntumassa pitäisi 9-radalta onnistua.

Viides kohde on kylmäveristen pikamatka. Pelataan seiftiä ja laitetaan eturivin hyviltä paikoilta lapulle Sarikan, Sanahelinä, M.A.Piste ja Luraus. Näillä neljällä on aika turvallinen olo, että tähän ei tiputa.

Päätöskohteessa Effronte Photo on lähellä kokomatkan johtoa ykkösradalta. Nopea avaaja muistetaan keulasooloistaan. Koska voittoja ei vielä tältä kaudelta ole, otetaan varmistukseksi toinen kova avaaja eturivistä, Claude P.Hill. Ruunan taulu on hieman sekaisin ja edellinen voitto on Helmikuulta, mutta ei kunto ole mihinkään kadonnut.

Lähtö1: 1,3,6,7

Lähtö2: 2,3,6

Lähtö3: 2,3,4,5,8,9

Lähtö4: 3

Lähtö5: 3,4,5,6

Lähtö6: 1,3 Vihjerivin hinta: 57,60e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *