LFC-C.Palace U3.0

KERROIN

1.74
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan otteluohjelma jatkuu myös tiiviinä, kun loppukausi pyritään pelaamaan tulevan neljän viikon aikana. Keskiviikkona on tarjolla viisi ottelua, joista kaksi nousee esiin pelivalintojen osalta.

Man Utd-Sheffield Utd (klo 20:00)

Manchester United palasi koronabreikiltä perjantaina. Joukkue vieraili Tottenhamin kotiluolassa ja nappasi 1-1 -tasapelin tärkeästä ottelusta. Pelillisesti matsi oli varsin tasainen, ja piste varmasti tyydytti molempia osapuolia.

Unitedin kannalta oli tärkeää nähdä sekä ykköstykki Marcus Rashfordin että Paul Pogban paluu pelikentille. Loukkaantumiset ovat hidastaneet joukkueen menoa valtavasti koko kauden ajan. Erinomaiseksi hankinnaksi osoittautunut Bruno Fernandes osui myös pilkulta.

Sheffield Unitedin paluu koronatauolta on ollut murheellinen. Joukkue ehti pelata jo rästipelin ennen varsinaisen kierroksen alkua, joten Manchesterin vierailu on sarjanousijalle jo kolmas ottelu viikon sisään.

United tahkosi viime viikolla ensin heikon 0-0 -tasapeli Aston Villan vieraana. Sunnuntaina oli vuorossa visiitti Newcastleen, josta tuli yllättäen turpasauna maalein 3-0. Tämä johtui Unitedin saamasta punaisesta kortista – Newcastle iski kaikki maalinsa ylivoimalla.

Vaikka sunnuntaina nähtiin ”over”-tulos, niin United on ollut erittäin tuottoisa pelikohde ”under”-betsien osalta. Newcastle-tappio oli vasta toinen yli kahden maalin tulos 14 liigaotteluun. Emme usko tämän trendin muuttuvan oleellisesti loppukauden aikana.

Manchester Unitedin maalimäärät ovat myös varsin matalla juuri nyt; vain 1/8 liigapelistä on yli kahden maalin tuloksia. ”Under”-betsi maistuukin keskiviikon matsiin erinomaisesti. Betsaamme alle 2,5 maalia in 1,84 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Liverpool-Crystal Palace (klo 22:15)

Liverpool palasi koronatauolta tälle kaudelle harvinaisella tuloksella. Joukkue ei nimittäin voittanut ottelua Evertonia vastaan, joka oli siis paikallispeli Liverpoolin herruudesta. Tulos 0-0 FT kuvaa varsin hyvin nihkeän ja tasaisen ottelun tapahtumia.

Liverpoolin voittoprosentti kauden otteluista oli tätä ennen 93%, joten mikä tahansa muu kuin voitto on aina laskettava shokkitulokseksi Liverpoolin kannalta. Joukkueen mestaruus sinetöidään tästä huolimatta viimeistään parin viikon sisällä.

Koronabreikki näytti tulevan huonoon aikaan Crystal Palacelle, joka lähti tauolle kolmen ottelun voittoputkessa. Näin ei kuitenkaan ollut asian laita. Roy Hodgson on pitänyt hyvin miehistönsä vireen yllä, ja Palace naarasi lauantaina Bournemouthin kotiluolasta 0-2 -voiton.

Kyseessä oli neljäs peräkkäinen täysi pistepotti ja samalla neljäs peräkkäinen nollapeli. Palace on onnistunut taas kerran ylittämään odotukset erinomaisen puolustuspelinsä ansiosta. Joukkue viihtyy myös vieraskentällä ilman ongelmia – tämäkin on tullut tutuksi myös aiemmilta kausilta.

Tiivis otteluohjelma pakottaa rotaatioon etenkin hyökkäyspäässä. Tämän lisäksi tärkeät Andrew Robertson ja Mohamed Salah ovat epävarmoja keskiviikon otteluun. Molempien puuttuminen laskisi maaliodotusta entisestään.

”Under”-betsi maistuu tähänkin otteluun erinomaisesti. Vain 3/12 Liverpoolin edellisestä ottelusta on päättynyt yli kolmen maalin tuloksiin. Crystal Palace on puolestaan pelannut vain 4/30 koko kauden ottelustaan yli kolmeen maaliin.

Näemme ottelun maaliodotuksen selvästi betsimarkkinaa alempana. Pelaamme alle 3,0 maalia in 1,74 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 65%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *