Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Joensuun kierros pelataan kahdella varmalla. Kolmannen kohteen En Candy Till on ottanut 4 suvereenia voittoa putkeen keulapaikalta. Varsinkin viimeisin 23.6. Vermossa oli vakuuttava kun En Candy Till näytti lähinnä lönköttelevän helppoon voittoon. Varoja taitaa olla aika paljon vielä sisällä ja nyt ainakin osa niistä tarvitsee ottaa käyttöön kun arvonnassa osui uloin lähtörata 8. Kuudennen kohteen Parvelan Retu vain voittaa ja voittaa. Uskomattomat 33 voittoa 35 startista ottanut Retu tuntuu voittavan vaikka jäisi lähtölaukan takia monia kymmeniä metrejä. En näe syytä varmistelulle.

Avauskohteen ykkösmerkki on pikamatkallakin takarivin Lake’s Action. Kaustisen avoimella maililla kolmanneksi kirinyt ruuna on nyt paljon köykäisemmässä sarjassa. Mr Big Star suorittaa tasaisen hyvin ja kuuluu ajoissa lapulle. Orlando Knick avaa lujaa ja Iikka Nurmonen tekee kaikkensa yllättääkseen ykköseltä kovaa lähtevän ida’s Owenin. Jos isompaa lappua tekee, kuuluvat Ida’s Owen ja Tapiro Jet seuraavina lapulle.

Toisen kohteen ehdoton ykkösmerkki on luokkatamma Ice Wine 40m takamatkasta huolimatta. Tammalla on lähtönopeutta niin paljon, että takamatka on kiritty nopeasti kiinni. Täydessä lähdössäkään kiertäminen tuskin tuottaa Ice Winelle ongelmia. Jasmine Zon on tehnyt koko vuoden hyvää jälkeä ja saattaa olla jo ensimmäisellä takasuoralla kärjen kimpussa. Alice Suttonilla on juoksulanka perusmatkalla ja sillä lähdetään vetämään joukkoa ja tekemään takamatkalaisten tehtävästä mahdollisimman vaikea.

Neljännessä kohteessa Hissun Turbo pääsee juoksuradalta hyvin liikkeelle ja on kovassa kunnossa. Vienan Myrsky on huippurasti alle 10% pelattuna keulapsyykillä. Haukeli Expressen on kanuuna kunnossa ja kuuluu joka lapulle. Avoimenluokan Tuviker ja Camri lähtevät 40m pakilta jahtaamaan muuta joukkoa.

Viides lähtö kaipaa leveää rastitusta. BWT Devil, No Limit Royalty ja Djokovic keräävät paljon peliä. Varmistetaan hiukan unohdetuilla EL Gumpertilla, Edfromedilla ja Maleconilla.

Päätöskohteen ykkösmerkki on Maze Runner. Santtu Raitalan naruttelema ruuna lähtee kovaa ja on kiinni keulapaikassa. Grainfield Aiden on kova peli näihin lähtöihin ja pääsee hyvin läpi Maze Runnerin takaa. Grainfield Aiden ei kaihda myöskään paikkaa johtavan rinnalta. Super Schissel omaa kovan kapasiteetin vaikka viimeksi epäonnistuikin Mikkelin liukkaalla mutaradalla.

Lähtö1: 3,4,9

Lähtö2: 6,11,15

Lähtö3: 8

Lähtö4: 4,8,11,12,13

Lähtö5: 1,6,7,8,9,10

Lähtö6: 7

Lähtö7: 2,8,9 Vihjerivin hinta: 40,50e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *