KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan Liigan kolmas sarjakierros käynnistyy perjantaina. Shokkitappion viime viikonloppuna kärsinyt Lyon hakee pikaista paluuta voittojen tielle.

Kotijoukkue Lyon oli viime kaudella Ranskan liigan kolmonen. Joukkueen tähtäin on jälleen Mestarien liigassa, ja OL eli Olympique Lyon kamppailee tiukasti sarjan kakkospaikasta Monacon ja Marseillen ohella. Ero PSG:n tasoon on yhä valtava.

Lyonin kausi on alkanut hieman nihkeästi. Avauskierroksella vihjasimme vastustaja Amiensia tasoituksella, mutta Lyon puristi harmillisesti ottelusta 2-0 voiton. Ranskan maajoukkuetähti Nabil Fekir ei ole ollut avauksessa eikä edes penkillä kahdella aiemmalla kierroksella. Fekirin poissaolo oli varmasti yksi syy siihen, että Lyon hävisi yllättäen sarjanousija Reimsin vieraana 1-0.

OL:n perjantainen vastustaja on yksi Ligue 1 -rankingin heikoimpia joukkueita. Strasbourg kamppaili koko viime kauden putoamista vastaan, mutta selvisi lopulta vaivoin kuiville. Tämä kausi on alkanut tuloksellisesti hyvin, mutta joukkue on ollut todella onnekas.

Strasbourg on kohdannut kaksi laatujoukkuetta, Bordeauxin sekä Saint-Etiennen. Saldona on voitto ja tasapeli, joka on erinomainen suoritus. Strasbourgin onneksi molemmat vastustajat ovat saaneet punaisen kortin jo pelin alkuvaiheessa! Saint-Etiennen pelaaja lensi ulos 18. kohdalla ja Bordeaux jäi alivoimalle jo 13. minuutilla.

Ei mikään ihme, että heikko joukkue on neljässä pisteessä – se on saanut pelata lähes täydet kaksi ottelua miesylivoimalla!

Vedonlyöntimarkkina on ylireagoinut avauskierrosten tapahtumiin. Lyon murskaa normaalisti tällaiset joukkueet, ja viime kauden vastaava ottelu päättyi myös 4-0. Lisäksi supertähti Fekir alkaa olla pelikuntoinen, joten hänet nähdään todennäköisesti kentällä. Strasbourgin hyvä onni punakorttien kanssa ei jatku enää perjantaina, vaan tuloksena on ruma tappio.

Paras value betsi löytyy ottelun maalimäärävedoista. Pelataan aasialainen yli 3,0 maalia Pinnaclen mahtavalla 1,93 kertoimella (todennäköisyysarvio 59%). Voit myös pelata otteluun esim. yli 3,5 maalia tai muitakin linjoja.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!