KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipin ottelutahti on tällä viikkolla kiivas. Sarjan viides kierros käynnistyy jo perjantaina herkullisella kärkiottelulla.

Kotijoukkue Middlesbrough on yksi tämän kauden nousijasuosikeista. Joukkue oli myös vuosi sitten sarjan eliittiä ja tippui playoffs-finaalista Aston Villaa vastaan vaivaisen yhden maalin erolla. Managerina on monille Valioliigasta tuttu Tony Pulis, joka otti ohjat vuoden 2017 joulukuussa.

Tämä kausi on alkanut Borolta tuloksellisesti erittäin hyvin. Joukkue nousi avauskierroksella 2-0 tappioasemasta 2-2 tasoihin yliaikamaalilla Millwallin vieraana. Tämä esitys on antanut tarvittavaa itseluottamusta, ja Pulisin joukot ovat voittaneet seuraavat kolme ottelua päästämättä maaliakaan.

West Bromwichin otteluissa ei ole sen sijaan nähty yhtään nollapeliä, eli neljässä matsissa on venytelty verkkoja aina molempiin päihin. Viime lauantaina WBA hullutteli peräti seitsemän byyriä QPR:n verkkoon. Tuo esitys kuvasti sitä, mihin Albion parhaimmillaan tässä sarjassa pystyy.

WBA:n managerina jatkaa joukkueen entinen toppari, Darren Moore. Hän otti ohjat viime keväällä ja saikin joukkueen uuteen nousuun. Valioliigapaikan kannalta se vain tapahtui liian myöhään. Nyt Moorella on käsissään erittäin vahva materiaali Championship-tasolle, joten joukkueelta odotetaan pikaista paluuta korkeimmalle sarjatasolle.

Ottelussa ovat vastakkain tämän hetken rankingin kaksi vahvinta joukkuetta. Markkina on hieman liikaa kallellaan West Bromwichin suuntaan, mitä selittää varmasti viime lauantain 7-1 voitto. Ylikertoimet löytyvät siis Boron suunnalta.

Poimitaan lapulle todella maistuva in markkinatoppi 2,50 (todennäköisyysarvio 47%). Tämän lisäksi peleihin voi ottaa yli 2,5 maalia Pinnaclelta kertoimella 2,11 (todennäköisyysarvio 54%). WBA:n pelit ovat olleet maalijuhlia, eikä Boro ole myöskään sarjan vähämaalisimpia joukkueita.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!