Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermossa juostaan 4-vuotiaiden Derby-karsinnat. Kaikki lähdöt juostaa 2620m matkoina ja kaikista kuudesta lähdöstä kaksi parasta pääsee finaaliin.

Huippulaadukkaista lähdöistä valitaan kaksi varmaa, joiden oletan iskevän lujasti yhteen myös finaalissa. Avauskohteen Dusktodawn Boogiella on hurja moottori. Kykyjensä puolesta tamma voisi kohdata jo nelivuotiaana aivan avoimen tason tammoja. Kenneth Danielsenin ikäluokkatähti on vaikuttanut aivan ylivoimaiselta kaikissa kauden Suomen kilpailuissaan, eikä sen tarvinnut hävetä heinäkuun lopulla Ruotsissakaan esitystään kivikovassa lähdössä. Siellä huipputamma oli hyvä kolmas. Päätöskohteen Shackhills Twister on myös tehnyt vakuuttavaa jälkeä ja finaalista odotetaan näiden kahden kaksintaistoa. Jari Kinnusen ruuna on ollut keulasta erittäin vakuuttava, irroten käytännössä ajamattomana muilta karkuun, kerta toisensa jälkeen. Kierroksen jättisuosikkien on vaikea nähdä häviävän oikein mitenkään.

Kakkoskohde on tasaisempi. Vihjerivi pelataan seitsemällä merkillä. Sahara Flames on pelattu niukaksi suosikiksi, vaikka tältä kaudelta voitto vielä puuttuukin. Where Is My Mind näytti miljoonalta välistartissaan rajussa ylisarjassa 10.8 Vermossa. Toisessa sisällä pussissa ollut ruuna uhkui menohaluja, mutta kiritilat aukesivat vasta juuri ennen maalia. Samanlaisena muut ovat helisemässä. american Zakke on kyvyiltään lähdön parhaimmistoa, mutta laukat ovat vaivanneet viimeaikoina, eikä lähtöpaikkakaan ole kovin hyvä. Time Match palasi pitkältä taulta Seinäjoelle ja parantaa startti alla varmasti. Revitykseen mukaan keskeltä rataa Truly Easy ja Lake’s Diana, sekä yllättäjänä surkean 8-radan saanut, tauluaan parempi Starry(4%).

Kolmannen kohteen suosikiksi on pelattu kyvykäs, mutta viimeaikoina parannettavaa jättänyt Magic Madonna. Se ampuu 3-radalta keulaan ja vetää pitkään, mutta kovassa porukassa sillä ei ole nyt yhtään varaa puutua. viereltä Deep Blue Font lähtee myös lujaa, ja on voittomatsissa, mikäli välttää kuolemanpaikan. Kiikku’s Giant menee matkan ja jos askeleet osuvat lankulle, se voi saada puolustettua paikan Magic Madonnan takaa. Double Strike oli Teivossa mainio voittaja pitkällä kirillä ja se kuuluu vain 6% pelattuna kaikille lapuille.

Neljännessä kohteessa hyviltä lähtöpaikoilta Stormy Stride ja Magazine Match ovat lähinnä voittoa. Varmistetaan kaksikko kuitenkin 3-vuotiaana Kriteriumin voittaneella Planbeellä. Jukka Torvisen ajokki vaatii tarkan reissun, mutta sellaisen saatuaan pystyy tulemaan maalisuoralla pätkän tosi kovaa.

Viitoskohteeseen pelataan puolet valjakoista. Timo Nurmoksen tallista tuleva EL Jetpack olisi ollut radoilta 1-4 jopa varma-ainesta. 9- Radalta voi tulla nyt hieman kierrettävää, mutta ykkösmerkki sen kuuluu silti olla. Tallikaveri Velvet Gold on tehnyt Ruotsissa vakuuttavaa työtä ja rattailla vahvistaa Santtu Raitala. Ehkä kierroksen maistuvin merkki on vain 4% pelattu Top Class Kemp. Se oli Teivossa oikein hyvä kakkonen, häviten vain kovalle All Star Mintille. Toisena yllättäjänä mukaan Tuomas Korvenojalta, huippupaikalta Ivory Donut. Korvenojan talli alkaa olemaan kunnossa, eikä voitto saa ihan noin suuri yllätys olla. Mukaan vielä tykkikunnossa oleva Let’s Get It Up.

Lähtö1: 3

Lähtö2: 4,5,6,7,8,910

Lähtö3: 1,3,4,7

Lähtö4: 1,2,7

Lähtö5: 1,4,6,7,9

Lähtö6: 2 Vihjerivin hinta: 42e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *