KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 24.9

KooVee-Indians

Salibandylliigaviikko avataan maanantaina kahden ottelun voimin, joista ensimmäinen pelaillaan Tampereen AutoCenter Areenalla Kooveen isännöidessä espoolaista Indiansia. Peli käyntiin klo 18.30.

KooVee ryhdistäytyi avausottelun tappion jälkeen ja shokeerasi salibandyväkeä hakemalla keskiviikkoiltana jatkoaikavoiton turusta, lyöden kärkikahinoihin arvioidun TPS:an 6-7. Tarkan avauserän jälkeen maaleja mätettiin urakalla ja tehojen kanssa tuskaillut tamperelaisryhmä sai ns. hanat auki lyöden pallon lähes jokaisesta paikasta Olli Kuisman selän taakse. Samuli Salomaan johtama ykkösviisikko värkkäsi yhteensä neljä maalia ja juuri johtavien pelaajien esiinmarssi on elintärkeää joukkueelle. Maalilla Tomi Aaltonen nappasi muutaman gamesaverin, mutta myös hörppäsi pari helppoa kutia. Illan otteluun kotijoukkue pääsee ilman suuria poissaoloja ja Aaltonen totutusti jatkaa veräjänvartijana.

Indians on ainut joukkue, joka on tämän kauden puolella esiintynyt kentällä vain kertaalleen. Reilu viikko sitten se vieraili Seinäjoella Spv:n kukistaessa ”Heimon” vahvan kymmenminuuttisen turvin 7-4. Itse pelissä Indians oli 50 minuuttia kuskin paikalla eikä täyden pistepotinkaan matkaaminen Etelä-Suomeen olisi ollut huutava vääryys. Maajoukkueesta tutut Valtteri Kainulainen (2+0) ja Aaro Astala (1+1) saalistivat molemmat kaksi tehopistettä ja maalilla Mikko Kirvesniemi venyi reikäpallon tielle 31 kertaa. Tämänpäiväiseen Mikko Laurikaisen suojatit pääsevät täydellä rosterilla, Kirvesniemi jatkaa avaavana maalivahtina.

KooVee nappasi hienon voiton Tepsistä, mutta tähän on reagoitu jo aivan liikaa. Tepsi oli ottelussa täysin ”napit auki” meiningillä eikä maalivahti Kuismakaan saanut edes silmiään kiinni. Indians oli todella hyvä Speven vieraana ja tänään vastus on huomattavasti köykäisempi. Heimon ykkösvitja on äärettömän kova ja kakkosviisikkokin Kevin Nylundin ja Jonas Föhrin johtamana on selkeästi illan vastustajaa vaarallisempi. Kysymysmerkit ovat vieraiden puolustuksessa eikä viimeksi rällästänyt KooVee tänään nollille tule jäämään. Vauhdikas ottelu luvassa, josta pisteet matkaavat Heimon mukana ruuhka-Suomeen.

 

Pelivalinnat

Salibandyliiga 24.9

KooVee-Indians

Indians @1,70 panos 6/10

yli 11,5 maalia @2,20 panos 3/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!