KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 24.9

Nokian KrP-TPS

Illan toinen ottelu kamppaillaan Raholan Liikuntakeskuksessa kun Nokian KrP isännöi Turun Palloseuraa klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Viime kauden pronssimitalisti on aloittanut kautensa todella surkeasti. Avausottelussa häntäpäähän rankattu Welhot ryösti pisteet 8-9 ja viimeksi niin ikään heikko Steelers murjoi näätälauman peräti 10-3 lukemin. Ainoat tasollaan avauspeleissä esiintyneet ovat pistenikkari Henri Johansson (4+0) sekä Classicista hankittu Joona Rantala (2+4). Suurimmat ongelmat löytyvät omasta päästä, jossa ainoastaan Morics Krumins on soriutunut joten kuten kohtalaisesti, myös maalille värvätty Arvid Vonk on ollut todella heikko eikä herätä allekirjoittaneessa kovin suurta luottamusta. Tänään maalilla strattaa kakkoskassari Antti Kortetmaa.

Tps aloitti kauden tehden avasukierroksella Lasbista selvää jälkeä 3-9. Shokkihoitoa tarjoiltiin keskiviikon kotiavauksessa, kun heikko KooVee haki pisteet jatkoajan päätteeksi 6-7 lukemin. Illan esitys oli turkulaisilta todella heikko ja ottelun jälkeisessä pressissä Jukka Ruotsalainen oli syystäkin pahalla päällä. Avausotteluiden suurin onnistuja on Happeesta hankittu Janne Hoikkanen joka on möyhöämisen ohella painanut kahteen otteluun mukavat kuusi paunaa. Samaan on yltänyt myös vaisusti viime kaudella esiintytnyt Eero Jalo. Teemu Aaltonen lienee vielä sivussa, mutta muuten Palloseura pääsee otteluun ilman suuria poissaoloja, maalilla torjuu viimeksi huilannut Pyry Luukkonen.

KrP on ollut heikko eikä kurssin kääntäminen tänään todellakaan ole helppoa sillä viimeksi flopannut Tps tulee Raholaan todella nälkäisenä. Kahden kärkipään joukkueen kohtaamisessa vieraat ovat mielestämme selkeästi edellä kun korjattavaa on ainoastaan valmistautumisessa ja ”tunne puolella”. Sen sijaan kotijoukkueen ongelmat ovat selkeästi pelillisiä, joita ei yhdessä yössä saada kuntoon. Tps on laadukkaampi ja selkeästi potetiaalisempi joukkue parantamaan ja in kärkikerroin kuuluu ehdottomasti maanatai-illan kupongille mukaan.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 24.9

Nokian KrP-TPS

Tps DNB (tasapeli ei vetoa) @1,82 panos 6/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!