Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lappeen vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Neljännessä kohteessa Goodygoodytwoshoes johtaa terveenä ollessaan tammojen lyhyttä ryhmää lähdöstä maaliin. Vermossa se voitti keulasta parastaan yrittämättä, eikä sitä päästy oikeastaan edes uhkaamaan. Nykykunnossaan Olli Koivusen ajokki ei kohtaa tässä parempaansa. Toinen varma napataan kuudennesta kohteesta. Kyseessä on 4-vuotiaiden Villimiehen tammakilpa, missä tikulla voittajaa odottaa 42 000e ykköspalkinto. Dusktodawn Boogie ei häpeäisi yhtään edes avoimissa lähdöissä ja on ikäluokassaan marssinut voitosta voittoon. Toissa kerralla se voitti Suuren Suomalaisen Derbyn kuolemanpaikalta aivan näytöstyyliin. Dusktodawn Boogie on kierroksen todennäköisin voittaja.

Avauskohteeseen pelataan viisi merkkiä. Bribes palasi Joensuussa voittokantaan. Esitys oli oikein hyvä, kun se kiersi viimeisen takasuoran lopussa 2-ulkoa kuolemanpaikalle ja runttasi siitä keulahevosen ohi. Mr Reddington oli Teivossa kuolemanpaikalta niin jäätävä, ettei sitä voi jättää lapuilta pois. Ruuna pystyy menestymään juoksulla, kuin juoksulla. Sunrise Valkyria avaa riittävän kovaa saadakseen nappireissun kärjen tuntumasta. Winners Lanen taulussa ei näy voittoja, mutta se on silti tehnyt hyviä esityksiä. Nyt hyvältä paikalta se kuuluu vain 10% pelattuna lapulle. Väkivahva Hertus(8%) jyrää lopussa korkealle, mikäli matkalla on yhtään ylivauhtia.

Toiseen kohteeseen revitetään kuusi merkkiä. Uljas Suomalainen ja Aatsi ottavat nopeina avaajina kiihdytyksessä mittaa toisistaan. Myös Enon Vilppi avaa kovaa, mutta sillä lienee 6- kaistalta tiedossa selkäjuoksu. Nopealle hevoselle sekin käy mainiosti. Koko kierroksen maistuvin merkki on Lakan Leija (3%). Kuningatar kilpailussakin mukana olleen tamman luokka riittää heittämällä tähän porukkaan. Pauhis sijoittuu jatkuvasti hyvin, mutta takarivin paikka antaa aika paljon tasoitusta. Mukaan vielä täysin unohdettu Vaellus (3%), joka pystyy parhaana päivänään ravilla voittoon asti.

Kolmannessa kohteessa suosikki kaksikko Helmi-Huki ja Vastatuuli parivaljakolla pärjää jo pitkälle. Vihjeriviin otetaan ison rahan toivossa muutama varmistus. Varoitus (4%) pystyisi ravatessaan voittamaan lähtöjä, mutta laukat vaivaavat jatkuvasti. Virin Varpu (6%) on kovassa kunnossa ja kuuluu vähän pelattuna kupongille. takamatkalta mukaan vielä Sarfööri(4%), joka on ollut hyvä tauolta palattuaan.

Viides kohde on kylmäveristen Villimiehen Tammakilpa. Lähtö selvitetään kolmella merkillä, parhailta paikoilta. Aamulento yrittää pitää kynsinhampain kiinni keulapaikasta ykkösradan turvin. Brenna lähtee myös hyvin viereltä ja on niukka ykkösmerkkimme. Sarikan oli tosi sitkeä Lappeessa kun se nousi alakynnestä vielä uudestaan ja puristi voittoon.

Päätöskohteen suursuosikki Global Withdrawl avaa keulaan ja vetää todennäköisesti maaliin saakka. Vihjeriviin otetaan kuitenkin yksi varmistus. Com Milton (4%) oli Seinäjoella hyvä kolmas Next Directionin voittamassa lähdössä. Se lopetti lähes kymppiä kolmannesta ulkoa ja meno näytti siltä että, se voittaa ihan kohta jossain. Global Withdrawl voi olla liian kova pala purtavaksi, mutta otetaan Com Milton mukaan potintekijäksi.

Lähtö1: 1,3,4,5,6

Lähtö2: 2,3,4,6,7,10

Lähtö3: 1,3,5,9,14

Lähtö4: 2

Lähtö5: 1,2,3,

Lähtö6: 3

Lähtö7: 2,4 Vihjerivin hinta: 45e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *