Linköping

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Suomen salibandyliigan avauskierrokselta napattin kaikki kolme kohdetta kotiin ja voittoputkea lähdetään jatkamaan, kun pääsarja polkaistaan länsinaapurissakin käyntiin tiistaina. Meidän mielenkiinto kohdistuu vetomielessä Jönköpingsin ja Linköpingin kohtaamiseen joskin suurimmat otsikot kerännee Storvretan ja Falunin välinen ”finaaliuusinta”.

Jönköpings-Linköpings (klo 19.30)

Illan kotijoukkue oli viime kaudella suurissa otsikoissa talousvaikeuksiensa takia, mutta kentällä taustaongelmat eivät juurikaan joukkueen otteissa näkyneet. JIK oli pitkään kiinni jopa pudotuspelipaikassa, mutta taipui lopulta Siriukselle ja Pixbolle tässä taistelussa kolmella pisteellä. Joukkueen kausi päättyi siis runkosarjaan ja tuskin kaupungissa tänäkään vuonna playoffs-kevättä nähdään. Jo viime kaudella ykköspuolustaja Oskar Malmgren vaihtoi maisemaa Mullsjön riveihin ja nyt huipputärkeä Gustav Johanssonkin paineli nuorukaisen perässä samaan osoitteeseen. Lisää jobinpostia tuli harjoituskauden lopussa, kun ryhmän ehdoton syömahammas Otto Weidman loukkasi olkapäänsä ja lienee sivussa useammankin viikon. Myös valmentaja vaihtui tälle kaudelle joten ennen kauden alkua joukkueen yllä leijuu useampikin kysymysmerkki.

Linköping pelasi menneellä kaudella jälleen hyvin tasapainoisen runkosarjan sijoittuen neljänneksi. Noutaja tosipeleissä tuli heti avauskierroksella kun joukkue taipui Dalenin käsittelyssä otteluvoitoin 1-4. Siirtomarkkinoilla Linköping ei hurjastellut ja kokeneen Anton Karlsonin jättämä aukko puolustuksessa paikattiin Suomen TPS:asta saapuneella Olli Laineella. Joukkue on erittäin tasainen ja aivan sarjan laatua löytyy Simon Palmenin sekä Max Wahlgrenin muodossa. Linköping on myös ehdottomasti yksi sarjan fyysisimmistä kokoonpanoista, joka näkyy eritoten puolustuksessa joka oli menneellä kaudella sarjan toiseksi vähiten maaleja selkänsä taakse päästänyt ryhmittymä. Maalilla Robin Laakso on edelleen ailahteleva mutta petrannut tällä saralla selkeästi.

JIK lähtee kotiotteluunsa hienoisena altavastaajana ja täysin syystä. Joukkue suoritti jo viime kaudella hieman yläkanttiin emmekä me povaa nuorta ryhmää nyt aivan samanlaiseen lentoon. Potentiaalisia ratkaisjoita löytyy hyvin rajallisesti ja Weidmanin poissaolo syö valtavasti esimerkiksi tällä saralla kunnostautuneen Rickard Hessmerin potentiaalia. Linköping on varsin tasainen suorittaja ja historiankin valossa viihtynyt Jönköpingiä vastaan loistavasti. Linköping on perustasoltaan selkeästi kotijoukkuetta vahvempi ja kaikki edellämainitut seikat mukaanlukien kellotamme vierasvoitolle hieman vajaat 60%, rajakertoimen piirtyessä näin ollen 1,70 tietämille. maksaa rahat 1,92 kertaisina takaisin, joten pelivalinta tiistai-iltaan on hyvin selkeä.

Kerroinvertailu

 

1
x
2
Bonus

 

2.55
5.50
1.92
Talleta 100€ saat 200€
Talleta 100€ saat 200€
2.60
5.75
1.86
Bonus 100% / 100€
Bonus 100% / 100€
2.60
5.75
1.86
Tuplaa talletuksesi 25€ asti ainoastaan 1x kierrätysvaatimus!
Tuplaa talletuksesi 25€ asti ainoastaan 1x kierrätysvaatimus!
2.55
5.25
1.84
Tuplaa talletuksesi 100€ asti
Tuplaa talletuksesi 100€ asti
2.60
5.75
1.86
Bonus 100% / 100€
Bonus 100% / 100€
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *