Pelicans

KERROIN

2.47
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotijoukkue SaiPa kaatoi keskiviikon kierroksella Jukurit 4-2, kiitos ulkomaalaisten ratkaisijoiden. Peliesitys oli pisteistä huolimatta kovin nihkeä.

Jukurit-ottelu oli maalitilanteilla mitattuna täysin 50-50 -matsi. Alku oli lievää SaiPan hallintaa, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sen enemmän Jukurit sai pitkiä painejaksoja SaiPan päähän. Kolmannessa erässä Jukurit sai paineestaan luotua jäähyjä kotijoukkueelle, mutta lähes koko kauden vaivannut ylivoima oli jälleen luokatonta.

SaiPan pyrkimys on ollut parantaa kiekonhallintaa, mutta koko kauden kiekkoa roiskineen lappeenrantalaisryhmän muutos ottaa vielä aikaa.

SaiPalta oli Jukurit pelissä poissa todella tärkeä Kichton. Mikäli sairastunut kanukkipakki on edelleen poissa, se on valtava menetys idän ihmeen puolustukselle.

Pelicans on ehdottomasti tällä hetkellä yksi sarjan parhaita joukkueita. Eikä olisi kovasti liioiteltua todeta, että kyseessä olisi jopa paras.Alla on komea kuuden ottelun voittoputki. 11 pelin otannalla joukkue on hävinnyt ainoastaan kerran jaottanut peräti 10 suoraa 3 pisteen voittoa.

Pelicans on nakuttanut kovalla teholla maaleja viime aikoina. Onnistumiset on ruokkineet taas lisää onnistumisia ja joukkue näyttää kentällä erittäin raikkaalta.

Pelicans on ollut SaiPalle erittäin hankala vastustaja jo pitkän aikaa. Tälle kauteen selkeästi fysiikkaa kovalle tasolle kehittäneet lahtelaiset on vahvoja juuri sillä osa-alueella, joka on SaiPan heikkous. SaiPa on jalkanopeudeltaan auttamatta heikko, eikä kaksinkamppailukovuutta juuri Morleyn lisäksi löydy.

Pelicans jyrää raikkaalla ilmeellään fyysisesti heikon SaiPan. Asetetutaan jälleen SaiPaa vastaan ja poimitaan suora vierasvoitto ille maukkaalla 2.47 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!