Cleveland-Miami U210

KERROIN

1.93
0
pv
0
t
0
min
0
s

Brooklyn Nets-New York Knicks (klo 02:30)

Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat täysin erilaiset. Brooklyn Nets on hyvässä iskussa ja taistelee vakavissaan playoffs paikasta. New York Knicks taas on seitsemän ottelun tappioputkessa ja käytännössä menettänyt mahdollisuuden playoff paikkaan jo aikoja sitten.

Knicks on tosin kohdannut viime aikoina pelkästään hyvässä vireessä olevia joukkueita ja vääntänyt osassa peleistä varsin tasaisesti häviten vain muutamalla pisteellä. ”Oikea” tasoitus otteluun on mielestämme Brooklyn -7, joten New Yorkille tarjolla oleva tasoitus +9.5 on varsin pelikelpoinen.

Pelataan New York Knicks +9.5 lta kertoimella 1,92 (panossuositus 2/5).

 

Cleveland Cavaliers-Miami Heat (klo 02:30)

Cleveland rämpii syvissä vesissä. Sekä peliesitykset että tulokset ovat olleet tällä kaudella todella heikkoja. Miami taas on esiintynyt suunnilleen odotetusti ja onkin kiinni itäisen konferenssin viimeisessä pudotuspelipaikassa.

Peli-ideana kohteessa on pelata alle 210 pistettä vetoa. Miamille jokainen ottelu on tällä hetkellä elintärkeä, joten se ei voi edes Cavaliersia vastaan lähteä takki auki pelailemaan, vaan tulee todennäköisesti puolustamaan tiukasti ottelun ratkeamiseen asti. Odotammekin, että Miami pystyy pitämään Clevelandin alle 100 pisteessä.

Pelataan Alle 210 pistettä ilta kertoimella 1,93 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!