Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierros koitetaan yhdellä varmalla. Kolmannen kohteen Mr Stahl on alkanut lunastamaan potentiaaliaan. Kovia ikäluokkalähtöjä kolunnut ori päätti viime vuoden voittoon Turussa ja jatkoin 4.1. Vermossa siitä mihin jäi. Vermossa se nappasi oikein vakuuttavan voiton keulasta. Varojakin taisi vielä jäädä ja nyt se on jättisuosikki voittamaan, vaikka ei keulapaikkaa pystyisi puolustamaankaan.

Avauskohde pelataan kapeasti kahdella merkillä. EL Indeed jatkaa kanuunakunnossa ja on suosikkimme. Se pystynee puolustamaan keulapaikan siitä sen kuuluu olla lähellä. Varmistukseksi otetaan kuolemanpaikalle vauhtia vaatimaan ilmestyvä Gal Gadot Racing. Tehtävien mukaan venynyt Juha Utalan ajokki on silti selkeä kakkossuosikki.

Toinen kohde pelataan viidellä merkillä. Villivekon komea voittoputki katkesi Teivossa, kun Pate Pollea tuli niukasti ohi. Mette-Marit on voitellut viimeaikoina aina kun malttaa ravata. Teemu Okkolin saa johtaa volttia ykkösradalta Junjorin rattailta ja on juoksun onnistuessa vaarallinen. Hurman Viesker pilasi Jokimaalla laukkaan, mutta paikkasi laukkaansa mallikkaasti. Sinkun Cunkku ei ole viimeaikoina meinannut pysyä ravilla sitten millään, mutta ravatessaan se on ihan riittävä hevonen tähän.

Neljäs kohde on pitkä, 3120 metrin matka. Perusmatkan vahvin lienee Qiulius On Stage, joka nappasi Teivosta voiton. Yllättäjänä mukaan Leemark’s Icy (2%), joka on nyt unohdettu, kun se puutui Teivossa keulasta. Sitä ennen se oli oikein hyvä toinen Vermossa. Takamatkan Morris on meritoitunut pitkillä matkoilla ja on lähdön suosikki. Fazimo on elämänsä kunnossa ja on näyttänyt että, menee matkan.

Viidennessä lähdössä Savon Sisu on kunnossa ja hevosena lähdön parhaimmistoa, mutta lähtöpaikka on porukan hännillä. Bramee on juoksulangan paikalta niukka suosikkimme, koska päässee lähdössä pelisuosikki Jostois:n etupuolelle. Jostois osoitti kuntonsa Mikkelissä ottamalla varman voiton.

Päätöskohteessa pelihevoset ovat isoilla numeroilla. Elan seilaa voittoputkessa ja on nytkin lähellä. Tuuskanen kärsii 12-radasta, mutta otetaan lapulle. Rallin Muisto jyrää voimillaan mukaan voittomatsiin, mutta Elan voi olla liian kova lyötäväksi. Mukaan vielä väkivahva Karlo (6%), joka nauttii, mitä pitempi matka on.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *