Millwall 1X2

KERROIN

3.35
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perinteinen lauantaivakio on tällä kertaa mielenkiintoinen sekoitus FA Cup, Championship ja League 1 -otteluita. Tarjolla on myös bonuspotti, eli 13 oikein -voittoluokkaan on lisätty 100.000 euroa ylimääräistä rahaa.

Jokaisen ottelun perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Burnley-Norwich (51-26-22)

Burnley on napannut viikon sisään kaksi tärkeää voittoa ja ollut myös onnekas. Viikolla joukkue hävisi laukaukset 24-5, mutta voitti silti Manchester Unitedin vieraissa. Sunnuntaina Leicester puolestaan hukkasi rangaistuspotkun 1-1 -tilanteessa. Norwich taipui keskiviikkona Tottenhamille 2-1. Teemu Pukki osui pilkulta, mutta suomalaisen maali ei riittänyt pisteeseen. Viime lauantain voitto Bournemouthista lohduttaa hieman, mutta Norwich on kokonaisuutena kyllä Valioliigan heikon joukkue. Burnley ansaitsee reilun 50 prosentin suosikkiaseman, mutta Vakion pelaajat ovat ylimerkinneet hieman kotivoittoa. Poimitaan vain 21% pelattu tasapeli ykkösen rinnalle.

2: Southampton-Tottenham (36-28-36)

Southampton palasi tiistaina voittokantaan kaatamalla Crystal Palacen ansaitusti 0-2. Saints on pelannut seitsemän edellistä Valioliigan ottelua saldolla 5-1-1. Ainoa tappio tuli viikko sitten Wolvesille, ja Southampton johti sitäkin ottelua jo 2-0. Tottenham voitti Norwichin keskiviikkona rutiinisuorituksella 2-1. Kyseessä oli ensimmäinen voitto viiteen otteluun ja ensimmäiset maalit Valioliigassa kolmen nollille jäädyn pelin jälkeen. Jose Mourinhon aikaansaama alkuhuuma on kadonnut jo viikkoja sitten. Kyseessä on täysin ympäripyöreä ottelu, josta Vakion pelaajat ovat samaa mieltä. 1_2 on paras vaihtoehto.

3: Millwall-Sheffield United (35-30-35)

Millwall jatkoi viime lauantaina erinomaisia kotiotteluitaan ja kaatoi kovakuntoisen Readingin ansaitusti 2-0. Lontoolaiset ovat hävinneet vain yhden kolmestatoista liigapelistä ja nousseet jopa playoffs-viivalle. Sheffield United taisteli viikolla urheasti, mutta taipui lopulta Man Citylle 0-1 kotonaan. Blades on ollut viikosta toiseen erittäin vahva puolustussuuntaan ja hävinnyt vain sarjan superjoukkueille. Ottelusta on odotettavissa todella tiukka ja vähämaalinen. Se on 1X2-arvioltaan täysin ympäripyöreä, ja niin ovat myös Vakion peliprosentit. Merkitään suosiolla tämä matsi umpeen.

4: West Ham-West Bromwich (54-25-21)

West Ham taipui keskiviikkona täysin ansaitusti Leicesterin vieraana maalein 4-1. Vuoden vaihteessa managerin paikalle saapunut David Moyes sai avauspeleissään aikaan pientä nostetta, mutta nyt Hammers on palannut jo takaisin ”normaaliin”. West Bromwich on Championshipin kärkisijoilla, mutta peli ei kulje juuri nyt. Joukkue ei ole voittanut kuuteen liigapeliin ja hävisi maanantaina myös Stokelle maalein 0-1. WBA:n fokus lienee vahvasti liigassa, jossa panoksena on erittäin arvokas nousupaikka Valioliigaan. West Ham pelasi jo edellisellä kierroksella vahvalla kokoonpanolla. Spekuloidaan kotijoukkueen jatkavan taas hyvällä asenteella ja pitkälti ykkösmiehillä. Poimitaan West Ham varmaksi, vaikka kotivoitto onkin pari pinnaa ylipelattu.

5: Newcastle-Oxford (74-18-8)

Newcastle suoritti viikolla varsinaisen urotyön ja nousi 2-0 tilanteesta 2-2 -tasuriin kahdella lisäajan maalilla. Joukkue oli kaksi maalia tappiolla vielä 93. peliminuutilla. Viime lauantaina kaatui myös Chelsea 1-0. Oxford kuuluu League 1:n kärkijoukkueisiin, mutta nyt takana on heikko neljän ottelun jakso ilman voittoa. Newcastle pelasi edellisen kierroksen Rochdale-ottelut yllättävän vahvalla avauksella, ja ennakoimme samaa myös nyt. Harakat voittavat matsin noin kolme kertaa neljästä, ja Vakion pelaajat ovat samoilla linjoilla. Jätetään suht oikein pelattu jättisuosikki varmaksi. Vaikka pelikannatus nousisikin 80% pintaan, emme uhraa tähän kohteeseen merkkejä. Haetaan riville arvoa kupongin loppupuolella olevista ohipeleistä.

6: Reading-Cardiff (46-27-27)

Readingin seitsemän ottelun tappioton putki katkesi viime lauantaina kovakuntoisen Millwallin vieraana. Royals hävisi 2-0, mutta palasi viikon rästiottelussa takaisin pisteille. Reading haki keskiviikkona arvokkaan tasurin Nottinghamin kotiluolasta. Cardiff on ollut vuoden 2019 lopulta lähtien tasaisessa alamäessä. Walesilaiset ovat voittaneet vain yhden kahdeksasta liigaottelustaan, ja sekin oli xG:n valossa ansaitsematon pistesaalis. Valioliigasta viime kauden jälkeen pudonnut joukkue näyttää Readingin tavoin kuuluvan Championshipin keskikastiin. Vakiokansa on hieman ylireagoinut kuntopuntariin ja merkinnyt Readingin yli 50% suosikiksi. Paras merkki on 21% pelattu Cardiff. Tässä kohteessa sekä X2 että 1_2 ovat molemmat kelvollisia vaihtoehtoja.

7: Coventry-Birmingham (34-27-39)

Perinteinen futisseura Coventry on hakemassa tosissaan nousua takaisin Championship-tasolle. Kausi kulkee erinomaisesti, sillä saldona on vasta kolme tappiota tähän asti. Takana on vahva putki tuloksia etenkin kotikentällä. Birmingham pelasi viikolla kovan vieraspelin ja taisteli tasurin hyväkuntoisen Middlesboron kotiluolasta. Kyseessä oli neljäs tappioton ottelu, ja tämä putki alkoi FA Cupin 3. kierrokselta. Birmingham on siis lievässä nosteessa juuri nyt. Joukkueilla on sen verran tasoeroa, että vieraat voidaan määrittää marginaaliseksi suosikiksi. Vakion peliprosentit ovat varsin hyvin linjassa, joten haetaan tähän ympäripyöreään matsiin 1_2.

8: Portsmouth-Barnsley (42-28-30)

Portsmouth kuuluu ykkösliigan kärkipäähän. Takana on mukava viiden ottelun voittoputki, kun FA Cup ja EFL Trophy lasketaan mukaan. Jos Pompey pelaisi Championshipissa, se olisi pelivoimaltaan todennäköisesti hyvin lähellä Barnsleyn tasoa. Vieraiden hyvä nousuvire katkesi viikolla tylyyn kotitappioon Prestonille. Barnsley otti lukua maalein 0-3. Kyseessä oli ensimmäinen heikompi ottelu ja hieman jopa yllättävä kotitappio hyvän jakson jälkeen. Portsmouth on saanut Vakiossa aivan syyttä 54 prosentin kannatuksen. Ohitetaan ykkösliigalainen tylysti ja haetaan kupongille arvoa X2:n kautta.

9: Hull-Chelsea (12-22-66)

Hull City kuuluu Championshipin tasaiseen (ylempään) keskikastiin. Tigers on haaveillut myös playoffs-paikasta, mutta viime otteluiden tappiot ovat pudottaneet seuran jo seitsemän pisteen päähän top 6 -sijoista. Chelsea pelasi viikolla kirvelevän kotitasapelin Arsenalin kanssa. Blues johti ottelua kahdesti, mutta hukkasi voiton, vaikka pelasi miehen ylivoimalla. Viime lauantaina Chelsea hölmöili niin ikään tappion Newcastlen vieraana hallittuaan ottelua mielin määrin. Lampardin miehistö palannee voittokantaan Hullin vieraana. Chelsea on suht oikein pelattu ja selvä suosikki, joten napataan vierasjoukkueesta varma.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Huom. Kohde 10 on Championshipin ottelu. Kohteet 11,12 ja 13 ovat puolestaan Englannin League 1:n normaaleja sarjapelejä.

10: Stoke-Swansea (45-30-25)

Koko kauden rajusti alisuorittanut Stoke teki maanantaina uroteon ja kaatoi WBA:n vieraissa onnekkaasti 0-1. Kyseessä oli kolmas tappioton matsi peräkkäin, ja joukkueen saldona on mukava 4-2-2 kahdeksasta ottelusta. Swansea on hävinnyt vain kerran kahdeksan ottelun aikana saldolla 4-3-1. Walesilaisryhmä on yhä kiinni playoffs-paikoissa, ja viime otteluissaan se on ottanut rutiinivoittoja sarjan häntäpään joukkueista. Tällä hetkellä Stoke ja Swansea ovat pelivoimaltaan hyvin lähellä toisiaan. Molempien puolustus on ollut tiivis viime otteluissa. Vakiokansa aliarvostaa hieman Stokea, joten tarjolla on oikein kelvollinen suosikkivarma.

11: Bristol R-Fleetwood (29-28-43)

Bristol Roversin hyvä alkukausi on sulanut pahasti vuoden vaihteen jälkeen. Joukkue on suoraan sanottuna kamalassa vireessä ja hävinnyt cupit mukaan luettuna neljä matsia putkeen. Voittoja ei ole tullut yhdeksään otteluun saldolla 0-3-6. Fleetwood on sarjan vahvimpia joukkueita, jolla on hieman vastaavia ongelmia. Viime matsien vire ei ole paras mahdollinen. Sarjataulukko hämää näiden kahden tasoeroa pahasti. Todellisuudessa Fleetwood on pelivoimaltaan huomattavasti kovempi nippu ja selkeä vierassuosikki. Vakiokansa tutkii kohdetta sarjataulukon pohjalta, joten peliprosentit ovat väärin päin. Fleetwood kelpaa hyvin jopa varmaksi, mutta X2 on maistuvin valinta, jos budjetti vain kestää.

12: Ipswich-Lincoln (52-26-22)

Ipswich hakee pikaista paluuta Championshipiin tällä kaudella. Tractor Boys onkin sijoittunut hyvin kuuden sakkiin. Todella vahvasti alkanut kausi näytti hyytyvän pahemman kerran joulukuussa, mutta joukkue on saanut taas juonesta kiinni. Vierasjoukkue Lincoln on luokkaa heikompi keskikastin nippu. Joukkue on ollut oikein hyvässä iskussa ja kaatoi Ipswichin 29. joulukuuta kotonaan 5-3. Tasoeroa on noin luokan verran kotijoukkueen hyväksi, mutta se tekee Ipswichistä vain reilun 50 pinnan suosikin. Vakion 69% kannatus kotivoitolle on törkeää liioittelua. Tarjolla onkin yksi kupongin parhaista ohipeleistä.

13: Peterborough-Rotherham (33-27-40)

Peterborough kuuluu pelivoimaltaan League 1:n ylempään keskikastiin. Vuodenvaihde sujui joukkueelta heikosti, sillä Posh pelasi seitsemän matsia putkeen ilman voittoa cupit mukaan luettuna. Putki meni vihdoin poikki viime viikolla. Rotherham on tällä hetkellä League 1:n vahvin joukkue ja johtaa sarjaa tasapisteissä Wycomben kanssa. Millers on päässyt vuoden vaihteessa kovaan iskuun ja voittanut peräti viisi League 1 -matsia putkeen. Pari viikkoa sitten tuli pieni tahra saldoon FA Cupissa, jossa Rotherham hävisi Hull Citylle kotonaan 2-3. Nyt fokus on ainakin täysin nousukarsinnoissa. Vakiokansa on pelannut kohteen hyvin todennäköisyyksien mukaisesti. Kyseessä on kiharainen matsi, sillä Peterborough voitti viikko sitten Wycomben 4-0, joka kohtaa sarjaa yhdessä Rotherhamin kanssa. Merkitään suosiolla päätöskohteeseen 1X2.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Esimerkiksi Peterborough olisi pelattava, jos saat sille yli 3,03 (=100/33) kertoimen.

Pelikohteiksi kelpaavat FA Cup -otteluista mm. Millwall @ 3,35 (35%), West Ham @ 1,90 (54%) sekä Cardiff @ 2,35 (46%).

Vakio 1

Parhaat varmat: 5:1 Newcastle, 9:2 Chelsea, 10:1 Stoke
Parhaat ohipelit: 8:X2 ohi Portsmouth, 11:X2 ohi Bristol R, 12:X2 ohi Ipswich

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *